Home

Estradne teme

Jel sam vam pričao da sam gledao Kseniju Pajčin u onoj sada već čuvenoj emisiji „Vi pitate“ dok je išla baš direktno na TV-u? Tako sam imao priliku da „uživo“ ispratim sve dogodovštine ove nekada veoma, a sada malo manje popularne pevačice. Znate je sigurno, to je ona što peva da možete da gricnete njenu vruću picu. Jasno je da ona nije baš bila najsvesnija u toj emisiji, što je u redu, jer očigledno nije bila čistog krvotoka (izvinjavam se ako jeste, ali onda joj baš nije dobro), međutim, meni je još veći hit voditeljka Rada Radenović, koja, iskreno, po meni ne bi trebalo da vodi ni izveštaj o vodostaju na radio Beogradu. Fascinantno mi je to što se ona unela u voditeljski posao toliko i složila takvu facu kao da ima keca u rukavu da dokaže kako je „najčistiji“ političar u zemlji zapravo krao i levom i desnom, ali ne, mi iz takve face dobijamo dijalog:

– A koja je tvoja omiljena pica?
– Kaprićoza!
– A zašto?
– Pa zato što ima svega na sebi, i šunku i kačkavalj i pečurke
– Znači, ti voliš zato što ima i šunku i pečurke?
– Da
– Znači … kaprićoza?

I ajd’ nema veze, to je Pink, lagane teme za nedeljno popodne, ali se onda u novinama pojavi intervju sa njom iz headline (parafraziram) – Kod nje nijedan gost nije pošteđen. Wow! Čega? Smora?

Naravno, kad čovek pomisli da je to vrh, dobije priliku da gleda Magazin In, u kojem još jedna vrhunska novinarka pre svega vodi emisiju u kojoj su u gostima Jelena Karleuša i Dragan Todorović, ako se tako zove gospodin radikal. I to naravno nije dovoljno, nego u emisiji dobijemo priliku da vidimo i ćerku Jelene Karleuše, koja je takođe gostovala, naravno nevesna svega jer ima jedva nekoliko meseci, pa je čitava situacija delovala još primerenije.

Samo čekam, pravo da vam kažem, da se kod naših devojaka koje poštuju rad televizije Pink pojavi moda, poput one američke, da kupe i svuda nosaju o svojoj maloj tašni neku čivavu, baš kao što radi jedna od naših omiljenih umetnica, Seka Aleksić.Zamislite samo tu situaciju – tri najbolje drugarice ful doterane u minićima i izazovnim brusevima idu posle kontiša iz mate umesto časa iz geosa u shoping, a iz torbica im vire glave male Mrvice, Zvončice i Bjonde.

Mis’im, sad kad malo bolje razmislim, ako će im JK izbiti ideju čitava iz glave i uterati (da izvinete) mis’o kako je super imati decu, onda neka se šeta sa Atinom gde god hoće., čisto da na taj način pomogne borbu protiv bele kuge u našoj zemlji. Naravno, kada ove srednjoškolke makar završe srednju školu odnosno postanu punoletne, ne bih da me razumete pogrešno.

To Top