Home

Crunchyroll film “Suzume” 25. maja stiže u bioskope širom Adria regiona

Crunchyroll, vodeća svetska platforma za strimovanje i distribuciju animea, sa zadovoljstvom predstavlja premijeru filma Suzume, koja će se održati 25. maja u bioskopima širom Adria regiona. Suzume je za jako kratko vreme ostvario veliku popularnost kod kritičara i ljubitelja animea, a na blagajnama je globalno zaradio već preko 300 miliona dolara.

Novo ostvarenje čuvenog reditelja Makoto Šinkaija govori o bezbrižnoj tinejdžerki Suzume koja otvara misteriozna vrata u blizini svog rodnog grada. Njen grad potom pogađa zemljotres, nakon čega upoznaje tajanstvenog mladića čiji je zadatak da čuva portale koji vode u drugi svet. Suzume i njen novi prijatelj sada moraju da zatvore sve portale i spreče katastrofu koja preti da uništi čitav Japan.

Crunchyroll misija

Cilj Crunchyrolla je da svojoj publici pruži najbolje iskustvo i učvrsti svoj status najpopularnije platforme za strimovanje animea na celom svetu. U saradnji sa velikim studijima i distributerima, Crunchyroll svakodnevno proširuje svoju izuzetno obimnu i raznovrsnu ponudu nizom dugoočekivanih naslova, od klasičnih anime serijala do uzbudljivih novih izdanja.

Pristupačnost i dostupnost na vrhunskom nivou

Crunchyroll je dosta pažnje posvetio svojoj onlajn striming platformi koja poseduje izuzetno pristupačan interfejs, što fanovima omogućava lakšu navigaciju i sjajnu priliku da otkriju nove anime serije i flimove na vrlo jednostavan način. Pored toga, Crunchyroll platforma poseduje personalizovane preporuke, uzimajući u obzir preferencije svakog korisnika i pružajući prilagođene sugestije koje odgovaraju njihovim individualnim ukusima.

Sa svojim globalnim prisustvom, Crunchyroll omogućava ljubiteljima animea širom sveta da uživaju u svojim omiljenim serijama i filmovima. Kroz partnerstva, odličnu ponudu titlova i sinhronizovanog sadržaja, kao i organizaciju uzbudljivih događaja, Crunchyroll ruši jezičke barijere i razvija istinski globalnu anime zajednicu.

To Top