Home

Ruske karaoke

I dalje mi nije jasno kako žena od 50 godina uspeva da pronađe na internetu sve što joj je potrebno, a da ne navuče hiljade virusa.

Tako me je pre neki dan obradovala time što je na internetu, mislim na ovom sajtu, uspela da pronađe ruske karaoke pesme. I onako su pesme, sve u fullu, ima neka pozadinska slika, pa idu slova, ide muzika, ti lepo to u browseru sve gledaš i imaš zabavu za celu porodicu, pod uslovom da jedan član iste nisam ja. Onda je zabava za malo manje od cele porodice. Međutim, nekako je i meni ok kad vidim koliko se raduje kad po ceo dan peva ruske narodne pesme. Stara škola, učio se ruski u osnovnoj i srednjoj, nema tu puno dilema. A ja sve to uspešno eskiviram jer nikada nisam kod kuće, pa mi valjda zbog toga i ne smeta toliko.

A ne znam da li sam pomenuo, posebno sam ponosan na nju jer za jedno dve godine surfovanja internetom nije uspela da pokupi niti jedan virus niti neki malware i slično. Sve sam čekirao temeljno svojevremeno, nađoh samo dva neka sumnjiva fajla i to od PopCap Gamesa (voli žena da pika Zumu).

No, ipak mislim da je vrhunac bio kada mi je pre oko godinu dana pričala kako se uspešno povezala na DC++ i krenula da skida pesme. Valjda neće da otkrije FaceBook …

To Top