Home

Dragi prijatelju

Драги пријатељу,

Колико сте данас и вашој породици? Надам се добро, ја сам Мр.кевин браон. Од Халедон, Нортх Уест Лондон, овде у Енглеској. Ја радим за НатВест Банк Цорпоратион Лондону. Ја сам ти писање из моје канцеларије, која ће бити од огромне користи за оба од нас. У мом одељењу, као помоћник менаџера (Греатер Лондон Регионални канцеларија, открио сам напустио суму од $ 12,5 милиона САД долари (дванаест милиона и пет стотина хиљада нас долара) на рачуну који припада једном од наших иностраних купаца касну господин Тхомпсон Моррисон амерички
држављанин који нажалост изгубио живот у авионској несрећи на Аљасци лет 261 који се срушио 31. јануара 2000, укључујући и његову жену и само кћер.

Избор контактирања вам је побудила из географске природе где живите нарочито због сенилности трансакције и поверљивост овде. Сада наш банковни је чекивање за било коју од родбине да дође-уп за тврдњу, али нико није то урадио. Ја лично је неуспешна у налажењу родбине за 2 године сада тражим свој пристанак да вам представити као најближи рођак / Хоће корисника за покојника, тако да приход овог рачуна у вредности 12,5 милиона долара бити плаћени за вас.

Ово ће бити исплаћена или дели у овим процентима, 60% до 40% мене и за вас. Имам осигуран све потребне правне документе који се може користити за резервне копије овај захтев смо одлука. Све ако је потребно да попуните свој имена документа и легализују у суду овде да вас доказати као легитимни корисник. Све што сада треба је ваша искрена сарадња, поверење и поузданост како би нас види кроз ову трансакцију. Ја вам гарантујем да ће ово бити погубљени под легитиман договору који ће вас заштитити од било које кршење лав.

Плеасе, дају ми следеће: како смо већ 7 дана да га воде кроз њих. Ово је веома ХИТНО МОЛИМ ВАС.

1. Фулл: Име и презиме
2. Ваше: Телефонски број
3. Ваша контакт адреса.
4.. Узраст:
5.Цоре Посао / Занимање:
6.сек:

Имајући отишао кроз методички тражи, ЈА одлучио је да вам се обрати у нади да ћете наћи овај предлог занимљив. Молимо Вас да на потврду ову поруку и указују на интересовању, ја ћу вам пружити више информација. Настојати да јавите ми своју одлуку радије него држати мене чека.

С поштовањем,
Мр.кевин браон.
mr.brownkevin@hotmail.co.uk

To Top