Home

Uz pomoć VEP-a, budućnost je lepa!

Jel se vi sećate čuvenog uređaja “VEP” i slogana iz naslova ovog posta? Sećam se tamo početka devedesetih i oglašavanja pomenutog VEP-a, i naravno činjenice da tada nisam imao pojma o čemu se tu radi. Izgleda da se pomenuti proizvod oglašava i nadalje, a ja pojma nisam im’o! Što je valjda dobro, kad malo bolje razmislim. Sve u svemu, vidim ja reklamu i informaciju da postoji i sajt! I tu me udari znatiželja, naravno, sad očekujem višestruke penale na to kako mi je uređaj zapravo potreban kao i da sam nastranog opredeljenja, ali to se sve da istrpeti!

A zašto se da istrpeti? Zbog nekih divnih stvari koje na tom sajtu pišu!

VEP aparat u cilju treninga koriste svi muškarci radi većeg uživanja u ljubavi i veće učestalosti seksualnih odnosa, bolje erekcije (ravnomernog raspoređivanja krvi u penisu), očuvanja dobrog stanja i kondicije, održavanja vitalnosti i sprečavanja starenja, kao i uvećanja dimezija penisa.

(…)

U slučaju nezadovoljstva dimenzijama penisa, u roku od šest meseci, treningom 3-4 puta nedeljno, moguće je postići trajno uvećanje 2-4 cm u dužinu i 1 cm u obimu. (opala!)

(…)

Trening VEP aparatom omogućava rešavanje problema seksualne kondicije bez stvaranja zavisnosti.

(…)

1. Pre upotrebe aparata, za postizanje vakuma neophodno je skratiti dlačice oko korena penisa na 0,5 cm ili kraće.

3. Iz kompleta odabrati zaptivni prsten, čiji prečnik otvora omogućuje lako vađenje penisa u erekciji; ako je prečnik penisa veći od najvećeg otvora zaptivnog prstena, prsten nije potreban.

Izbor iz kompleta gumica za održavanje erekcije izvršiti probom sa najdužom gumicom, ako se erekcija gubi, probati sa kraćom gumicom. Kvalitet erekcije zavisi i od jačine primenjene gumice, ukoliko ni najmanja gumica ne obezbeđuje zadovoljavajuću erekciju, istovremeno nabaciti dve gumice na koren penisa.

(…)

Održavajući položaj aparata (ručica okrenuta nadole) uvući penis u otvor tubusa do kraja, uz istovremeno protresanje tubusa kako bi penis u aparatu bio u potpuno opruženom stanju. Tubus pritisnuti uz koren penisa i postepeno pumpati (3-4 puta, pa pauza od 5 sekundi).

(…)

Posle 30 minuta, obavezno skinuti gumicu sa korena penisa.

Na kraju polnog odnosa, neposredno pre ejakulacije, naglim trzajem povući kuglicu gumice na korenu penisa. Time se gumeni prsten rastavlja i omogućeno je izbacivanje sperme, bez vađenja penisa iz vagine.

I naravno, samo za moje drugare sa RUR foruma, VEP i kada bi vam ustrebao ne biste mogli da ga koristite zbog ograničenja po pitanju veličine:

Aparat je predviđen za dimenzije do 19 cm u erekciji i obim penisa do 16cm.

To Top