Home

Najsigurnija lokacija u BiH

Posredstvom širokog auditorijuma koji prati beep blog (čitavih 5 ljudi), redovito (moramo da vežbamo i malo hrvatski, dolaze nam uskoro novi VelikoBratovci iz CRO a i Severina ne izbija iz domaćih novina), dobijam raznorazne zanimljive priče i tekstove. Jedan od takvih tekstova, zapravo spam-ova, stigao je do jednog uspešnog death-metal gitariste bujne i podugačke kose (samo što je njegova, naravno, crna), a tiče se čuvenih bosanskih piramida. Kaž etako tekst sledeće:

PODZEMNI LABIRINT “RAVNE” NAJSIGURNIJA LOKACIJA U BIH

Direktor agencije “Ćatić” Gaibija Ćatić iz Sarajeva je proteklih dana boravio u Bosanskoj dolini piramida i izvršio preliminarna mjerenja različitih vrsta energetskih zračenja u podzemnom labirintu “Ravne” uz pomoc Genius-a, profesionalnog elektronskog mjernog instrumenta koji mjeri podzemne vodene tokove, kosmička i zemaljska zračenja među kojima su i Hartmanova, Kurijeva i Šnajderova mreža.
Prema preliminarnim mjerenjima, utvrđeno je slijedeće: ispod svakog keramičkog/megalitnog bloka nalazi se podzemni vodeni tok. Energija koja je detektirana u okolini keramičkih/megalitnih blokova nije negativna, kao što je to slučaj u 99.99 posto slučajeva iznad podzemnih vodenih tokova, već pozitivna. U prostorijama podzemnog labirinta takođe je registrirana prisutnost iznimno pozitivne energije.

Nadalje, tri izvora energetskog zračenja koji negativno utječu na ljudski organizam (kosmička, zemaljska radioaktivna, jonizirajuća) i tri mreže koje imaju štetno djelovanje po čovjeka (Hartmanova, Kurijeva i Šnajderova mreža) imaju vrijednost nula. Drugim riječima, podzemni labirint “Ravne” je za ljude najsigurnija lokacija u čitavoj BiH.

Rezultati će blagovremeno biti predstavljeni javnosti, a poseban referat će biti pripremljen za “Drugu međunarodnu naučnu konferenciju o bosanskim piramidama” koja će biti održana u septembru 2011.

Pa sad vi vidite gde ćete biti u septembru 2011. godine! Prilično je jasno da će beep.rs morati da se otvori za reportažna kola i direktno isprati Drugu međunarodnu konferenciju o bosanskim piramidama. Btw, danas sam, na putu do redakcije, uhvatio onaj već pomenuti kviz, samo na nekoj drugoj radio stanici, i oni umesto Panasonic plazme dele LG plazmu. Pitanje je bilo “Kako se zvao pas u popularnoj seriji Srećni ljudi?”. Usledili su divni odgovori – Meda, Kera, Džeki, Aca, Mirko, Boža…

To Top