Home

Seka Aleksić modna kreatorka. Linija se zove “Queen is bad”

Saznali smo da je nedavno Seka Aleksić izgubila bebu. I to ne u supermarketu, već nerođeno dete, čisto da to razjasnimo. I to nije nešto čime se treba šaliti, pa svakako neću ni ja. Međutim, Seka je odlučila da na prilično zanimljiv način “prebrodi ovu tragediju”. Podsećam, Seka je pevačica, ili “pevačica”, kako ko više voli. E da, ako ne znate kako ona izgleda, evo slike:

E ok … i sad kažu mediji ovako – “Pevačica je pokušala da angažovanjem u modnim vodama i bavljenjem kreativnim poslom što pre zaboravi na tragediju zbog koje je više od mesec dana bila u teškoj depresiji.”. A šta je sa onim što se bavi pevanjem? Jel to, dragi naši mediji, hoćete da kažete da nije kreativan posao? Polako, polako, možda će vas neko i tužiti!

Na stranu to što ni Seka svoj posao pevanja ne smatra očigledno mnogo bitnom stvari, s obzirom da hoće da bude modna kreatorka, kako se to uopšte dolazi do toga da odjednom neko postane modni kreator? Jel to može kao, preko noći? Ne znam, nikada me to nije privlačilo, ali sve kontam, da bi neko bio kreator, valjda mora da ima minimalnog dara za tako nešto, pa da godinama nešto manta levo i desno, crta, greši, “pronalazi se” i konačno uspeva da izda nekakvu kolekciju., sa većim ili manjim uspehom. Ali vidite, kod Seke, jedne multitalentovane persone, to ne ide tako. Mesecima je u depri zbog deteta i op – “ja ću da budem kreator”. Ne znam šta li je gledala na TV-u, možda ima na onom “E!” kanalu kako je Dženifer Lopez krenula u svoju karijeru kreatorke, pa joj se to dopalo. E da, ako niste videli kako izgleda Seka, evo jedne slike:

Ima tu još zanimljivih stvari – “Ovo će biti nešto do sada neviđeno na našim prostorima. Okupila je svoj tim saradnika i za maj ove godine sprema veliku modnu reviju, na kojoj će pored svojih unikatnih modela predstaviti i zaštitno lice kolekcije, čije se ime za sada drži u strogoj tajnosti. S obzirom na to da Seka važi za osobu koja ništa ne prepušta slučaju, sve u vezi s modnom revijom isplanirano je do najsitnijih detalja”.

I ovo me još samo zbunjuje:

Folk pevačica Svetlana Seka Aleksić, posle gubitka bebe rešila je da se posveti kreiranju svoje nove modne linije, koju je simbolično nazvala „Kraljica je loša” (Queen is bad)!

Simbolika je ovde povezana tačno sa čime? Sa gubitkom deteta? Daleko bilo ako joj je to bila simbolika za naziv modne linije. Ako je nešto drugo simbolika, šta je? Jel ona kraljica nečija, ali je loša pritom? E da, i ako nikad niste videli kako izgleda Seka Aleksić, to je ova osoba:


To Top