Home

Moja draga imaš masažu

Zahvaljujem svima koji submituju materijal za beep, ovoga puta izvesnom gospodinu Alekumbraleu. Dobio je on tako zanimljiv email od “izvesne” Alima Omar Nkaje, mlade devojke od 23 godine, saznaćemo. Naravno, javlja se sa Yahoo adrese, i naravno, tekst je na engleskom, a ide nekako ovako:

———- Forwarded message ———-
From: Alima Omar Nkaje <alinkaje_05@yahoo.com>
Date: 2011/6/3
Subject: Moja draga imaš masažu
To: alinkaje_05@yahoo.com

Hello my dearest friend.

My pleasure to meet you, and how are you doing today?

My name is Alima Omar Nkaje, single young girl of 23 years old, an easy going, honest, caring, polite, humble, loving, calm and searching for a mature person with good sense of humor and love, rather seeing it as a way of fun, I saw your profile on site while browsing and decided to contact you. I will like us to be friends. Please contact me with the above email address, I will details more about myself to you on my next reply to you too. hope to hear from you soonest. Thanks and God bless. Have a nice day.

Yours sincerely.

Alima

Međutim, Alima je, pokušavši da pronađe ljubav svog života upravo na Balkanu, odlučila i da prevede svoje pismo na nekakav srpskohrvatski jezik, očito koristeći Google Translate. Otuda je i tema e-maila nazvana “Moja draga imaš masažu”, a ostatak ide ovako:

Pozdrav moj najdraži prijatelj.

Zadovoljstvo mi je da vas je sreo i kako si danas?

Moje ime je Alima Omar Nkaje, jednom mlada djevojka od 23 godina, lako ide, iskren, brižan, pristojan, skroman, pun ljubavi, mirno i traže zrela osoba s dobrim smislom za humor i ljubav, a gledajući ga kao način zabave, vidjela sam tvoj profil na stranice tijekom pregledavanja i odlučio da vas kontaktiraju. Ja ću nam željeli biti prijatelji. Molim, kontaktirajte me s gore navedenim e-mail adresu, ja ću detalje više o sebi da vas na moj sljedeći odgovor za vas previše. nadam se da čuti od vas soonest. Hvala i Bog blagosloviti. Imati lijep dan.

Alima

Jednostavno ne znam koji bih deo ovog predivnog pisma potencirao i dodatno citirao. Meni je “Zadovoljstvo mi je da vas je sreo i kako si danas?” možda ipak udarno. Razmišljam da tako krenem da komuniciram sa prijateljima kada ih sretnem naredni put – “Ej ćao! Zadovoljstvo mi je da vas je sreo i kako si danas?”. Čak mi možda uspe pa ih zbunim i onda ne moramo više ništa da pričamo.

To Top