Home

“Sve što treba da znate o vagini”

Odavno je poznato da “seks prodaje”. Imajući to u vidu, znate da tekst koji se zove “Sve što treba da znate o vagini” ne može da omane. Pa čak i da nije tako, tekst koji se zove “Sve što treba da znate o vagini” ne može da omane. E pa takav genijalan tekst pojavio se na B92 sajtu pre nekoliko dana.

Istraživanja pokazuju da žene mnogo manje znaju o svojim genitlijama od muškaraca. Možda zato što ih ne mogu tako otvoreno ispitati i videti kao muškarci. Nema ničeg lošeg u poznavanju sopstvene vagine.

OK, odmah tu sad skapirate da to nije neki vodič za muškarce u fazonu “Kako se snaći sa vaginom” ili “Vagina 101” ili “Vagina i vi – strahovi i nadanja”, “Vagina – povratak čudovišta” … shvatili ste već. E u tom tekstu postoji 20 tačaka koje bi trebalo da su smernice mladim damama (ali i starijim što da ne) da znaju šta da rade sa svojim vaginama, a ja sam za vas odabrao samo nekoliko najboljih.

3. Svaka vulva je drugačija i posebna. Neke usne su spuštenije, druge su potpuno povučene na unutra. Ne pomišljajte da se podvrgnete plastičnoj operaciji ili “podmlađivanju vagine”. Savršeni ste baš takvi kakvi jeste.

4. Mnoge žene ne dožive orgazam tokom odnosa. Klitoris je tamo gde je akcija. Većina žena koje dožive orgazam tokom seksa je shvatila kako da angažuje to mesto, bilo pozom ili direktnom stimulacijom prstima.

6. Potpuno je lično kako ćete da je ukrasite. Depilacija, brijanje, tetovaža, pirsing ili jednostavno prirodan izgled. Izbor je na vama i ne dozvolite da vam bilo ko nameće svoje mišljenje.

And now, the big guns:

7. Vagina je kao biceps. Koristite je ili će se opustiti. Ako nemate partnera, ne ustežite se da nabavite dečka na baterije da vam pomogne da ostanete u formi. Ipak, ne brinite – obično to nije problem do posle menopauze, kada nežno tkivo vagine može da se skupi i povuče. Ako brinete o njoj na odgovarajući način, vaša vagina bi trebalo da vam pruža zadovoljstvo do kraja života.

8. Dok muškarci piške kroz penis, žene to ne čine kroz vaginu. Upoznajte svoju anatomiju. Uzmite ogledalce i pogledajte dole.

Genijalno mi je ovo što je vagina kao biceps i što bi trebalo da se nabavi “dečko na baterije da pomogne da ostanete u formi” 🙂 Kao i savet da se pravilnom brigom o vagini ona odužuje tako što vam pruža zadovoljstvo do kraja života. Skoro kao reklame za recimo električne brijače – “ukoliko pravilno čistite ovaj brijač, trajaće vam dugo!”.

And now, the weird guns:

9. Ako se desi da izgubite nešto tamo dole, ne brinite. Ako mislite da ne možete to da pronađete, ne postoji šansa da nije tamo. Vagina je kao čarapa. Ako izgubite bananu u čarapi, ostaće u čarapi.

Wait, wait, wait … what? Vagina je kao čarapa, ako izgubite bananu u čarapi, ostaće u čarapi? Šta ovo dovraga znači uopšte? Jel banana metafora za penis? Ako je čarapa za vaginu, ili nije? I kako uopšte može da se “nešto” izgubi dole? Kao, “Jao, gde sam ostavila mobilni? Bila sam ubeđena da je u džepu, ali nije. Možda je u zadnjem džepu, a nije ni tamo. A jao da, stavila sam ga u gaće. E čekaj, ‘ladno nije ni tamo. Gde li bi mogao biti? Jao, vidi, evo mi ga u vagini!”.

10. Vagina ne može da ispadne. Može da se izvrne i visi između nogu kada ostarite. Ipak, ovo stanje – karlični prolaps – može da se popravi.

?! Hvala za mentalnu sliku.

Naravno, bez muškaraca se ne može:

13. Vagina ne treba da se ispira. Nema potrebe da je toliko temeljno perete. Ne verujte muškarcu kada kaže da mu miriše na ružu ili jutarnju rosu. Jednostavno miriše na vaginu. To bi bilo kao da perete ribu nakon što je skuvate.

16. Vaginalni gasovi su normalna stvar, posebno tokom seksa ili treninga. Nema razloga da vam bude neprijatno.

Tako, da to mu dođe to. Brinite o vašoj skuvanoj ribi koju ste oprali posle kuvanja a koja je ustvari banana u kojoj ponešto može i da se izgubi a koja je zapravo biceps kojoj je potreban dečko na baterije i koja zasigurno ne miriše na ružu ili jutarnju rosu. I evo još jedna slika. Ako je tekst bio smor, ove slike verujem vade prosek.

To Top