Doručak u Beogradu

The Pijaca – od 09h

The Pijaca je novootvoreno mesto kod Cvetkove pijace. Ima doručak i relativno OK cene.

Ovaj blog post je deo serijala “Doručak u Beogradu“. Pogledajte i sve druge postove na tu temu u celoj kategoriji.

Brzi info:

  • Doručak od: 09h do 12h (i vikendom)
  • Cene: oko 300 dinara po obroku
  • Adresa: Vojvode Dovezenskog 4 (kod Cvetkove pijace)
  • Odvojeni nepušački deo: ne

Još jedan relativno skoro otvoren lokal, impoznatne veličine. Otvoren u okviru prostora koji je dugo stajao bez svog vlasnika i namene, na samoj taksi stanici (ili stanici 309 autobusa, kako vam lakše) prekoputa Cvetkove pijace.

The Pijaca (otuda i ime) predstavlja taj novi popularni koncept nečega između kafića-restorana i “kluba” gde možete ponešto pojesti, svakako popiti a nekada i poslušati muziku.

Glavna napomena kod ovog lokala je što mu je radno vreme od 07h ali kuhinja radi tek od 09h, što znači da doručak ne možete poručiti pre tog termina. Za nas jedna od prepreka da ovom mestu damo preporuku. Idemo dalje.

Standardni izbor na meniju

Izbor obroka za doručak nije preveliki, ali je očekivan i zaokružuje ono što biste potencijalno i poželeli, bez prevelikih iznenađenja.

Cene su, kao što možete da vidite, prilično korektne, imajući u vidu lokaciju i izgled enterijera, kao i potencijalnu klijentelu na koju prostor “puca”.

Što se brzine tiče, doručak smo čekali nešto duže nego što bismo želeli, ali moguće da je i to zbog toga što smo došli oko 08:30h kada kuhinja i dalje nije bila otvorena.

(c) Beep

Količinski, prijatno smo iznenađeni onim što The Pijaca ima da ponudi. Obrok, posebno imajući u vidu cenu, spada u gornju grupu onih koje smo probali u Beogradu.

Piće:

Ponuda pića je standardna, čaj je “iz kesice”.

Ocena: 7/10

Ocena restorana dodeljena na bazi posete iz decembra 2018. Revidiranje ocene obavljamo ne pre 6 meseci od prethodnog ocenjivanja.

(c) ThePijaca Facebook
To Top