Lepota

So za kupanje – magija za um i telo!

Osećate se umorno, napeto i nervozno! Želite da pobegnete od svih i da sebi napokon prouštite bar pola sata mira? Pored toga, želite da obradujete svoju kožu i telo nekim tretmanom? Radujte se, imamo savršenu stvar za vas! Nakon posla svratite do najbliže radnje i nabavite so za kupanje!

Poznata svojim svojstvima čišćenja i pilinga, so za kupanje učiniće čuda za vaš um i vaše telo! Koje su njene prednosti? Saznajte u nastavku.

Prednosti za kožu
So za kupanje smatra se odličnim alatom za uklanjanje mrtve kože. Pored toga, so je odlična i zdrava vrsta pilinga koja vašoj koži vraća sjaj i elastičnost! Takođe pomaže u uklanjanju toksina i viška masnoće sa kože.

Odlična za opuštanje
Umirujuća i mekana vodorastvorna tekstura teži da opusti vaš um i telo. So za kupanje ublažava stres i detoksikuje telo i um a kožu čini mekšom i baršunastijom.

Poboljšava nivo energije
Osim što opuštaju telo i um, soli za kupanje imaju tendenciju da povećaju nivo energije, poput umirujuće kupke koja leči bol i stres, prilikom čega dobijamo osveženu kožu i smiren um. Soli za kupatilo koje sadrže magnezijum teže da deluju efikasnije.

Foto: Unsplash

Pročišćava kožu
Od lečenja manjih osipa do super meke kože, soli za kupanje će vas iznenaditi svojim prirodnim lekovitim svojstvima. So je odlična za tretiranje suve kože, pora, žuljeva kao i drugih kožnih problema.

Poboljšava san
Često se kaže da dugo kupanje dovodi do još boljeg sna. Upotreba soli za kupanje pomaže vam u boljem snu, a veruje se i da pomaže kod nesanice. Soli za kupanje igraju vitalnu ulogu u brojnim segmentima vašeg života, s toga što pre počnite da je koristite.

Kako koristiti soli za kupanje?
Soli za kupatilo su kristalnog oblika i lako su rastvorljive u vodi. Možete ih dodati u svoju kadu i uživati u mlakoj kupki. Možete ih uzeti i u ruke i nežno trljati kožu kako biste uklonili mrtvu ćelije. Na vama je samo da izaberete šta želite u šta vam je u datom trenutku potrebno.

To Top