Home

Sedmorica mladih…

Nije mi se puno toga zanimljivog desilo tokom protekle nedelje, pa ni ne znam šta bih mogao specijalno da napišem. Uvek mogu da se okrenem “Retrovizoru” Ljubomira Živkova koji više ne emituje svoju “minijaturu” iz ko zna kojeg razloga, i da napišem tekst tog tipa (naravno, ni izbliza tako dobar).

Prvo, saznao sam u popularnom YouTube klipu da kad nemac napravi auto, to je stvarno napravljeno, pa vidimo i takve stvari kao što je vožnja polovine Golfa, koji piči kao da mu ništa ne fali (UBACI LINK VLADO POMADO).

Drugo, naš bajko skuc’o u Nemačkoj Ferari od 300.000 evra! Bravo majstore! Treba te nemce iznutra podrivati! Još ovakvih 100 pa da vidiš u kakvom će minusu da budu! A nas našli da bombarduju!

Treće, zone su se proširile po mom kraju, s tim što direktno moja i još dve ulice iznad nisu zona, a sve preko te dve ulice jeste. Ne treba da govorim koliko se više automobila parkira sada u mom kraju. Skoro kao neka pošast se širi taj Parking Servis. Dovoljno je da uvedu zonu u četiri-pet ulica, onda će ti iz tih ulica da se parkiraju u drugim ulicama, pa će te druge ulice tražiti da se uvede zona, i tako redom dok ne pokriju čitav grad.

Četvrto, pokušao sam čitavog četvrtka i petka da dobijem Honda servis i prodavnicu rezervnih delova, niko se nije javljao u 20 poziva u razmaku od 4 sata, osim kad je bilo zauzeto. Vrh profesionalno, svaka čast.

Peto, benzin će da poskupi za 5 dinara, iz unije benzinskih pumpi kažu da će to sigurno smanjiti broj onih koji toče benzin. Naravno, oni su nemoćni, jer marža od XX posto jednostavno ne sme da se smanjuje.

Šesto, od decembra kad krene novi zakon planiram da ne vozim kola jedno mesec dana, dok se panduri ne nafatiraju keša, pa se malo primire.

Sedmo, otiš’o sam da spavam.

To Top