Home

“Malo erotike”

Sasvim slučajno sam se pre neki dan obreo (čitajte: namerno sam uključio) pored radio prijemnika, i na njemu, šta drugo, do Pink radio. I rek’o, daj baš da vidim šta je ono što slušaju ljudi ovih dana. I ide već neka pesma, kako to biva, neki malo stariji, grublji ženski glas. Ja kao, ok …

Naša ljubav već odavno spava
Sve te mrzi, mene boli glava
nema laži, nema uzbuđenja
samo dosada

Rek’o u sebi, pa ovo obećava … pominje se tu i haljina na stolu, ugašeno svetlo i muzika … i onda kreće refren

Malo erotike, samo da ti maštu zagolica
bolje od navike, dići će ti pritisak
malo erotike, samo da ti vidim izraz lica
da li još ostavljam dobar utisak

Odmah ja tu vidim hit potencijal pesme, provalim da te fraze tipa “bolje od navike, dićiće ti pritisak” i “da li još ostavljam dobar utisak” . Neko bi se neiskusno odmah uhvatio za “Malo erotike” i osuo paljbu, međutim, ja ne. Odmah se primeti ta elegija, ta žal za prošlim vremenima, i posmislim – moram saznati ko ovo peva. koji google search dalje i to će biti, niko drugi do – Marta Savić. Pogledam i spot iz Granda, goli tipovi u gaćama igraju na sceni. To je to.

Nakon ove numere kreće sledeća. Neko zavijanje na početku, standardno, onda kreće “tuc tuc disko Scooter” tema, i onda i tu idu zanimljive reči:

Tako sam daleka, tako nedodirljiva
nikoga do sada, još nisam volela
sigurna i lepa, previše probirljiva
ipak jednom nisam ni ja odolela

Vidim ja i ovde,  ne smem propustiti saznanje o kome se radi. Slušam dalje, i onda dolazi ključni deo:

Bahata i besna, pomalo bezobrazna,
oduvek sam bila gej ikona.
A kad on me ljubi, a kad on me zagrli,
Kao mala maca, sam pitoma.

Rek’o, ovo ne može da se propusti!

I šta ću, opet ja YouTube, “oduvek sam bila gej ikona” kad ono – Mia Borisavljević, numera Ženskaroš. Mia inače, ako ne znate, je ona koja je šetala “gola” autoputem kad je snimala svoj prošli spot, iako zapravo nije bila gola, ali pogledajte.

A kad sam već tu, oduvek sam se divio likovima koji glume u ovakvim spotovima. Ono, krupni kadar face, a tip samo prebacuje glavu levo desno i pravi neke poglede. I ode kući bogatiji za par stotina evra. Vrh.

To Top