Home

Zašto ova devojka ima kostursku glavu … na glavi?

Snimio sam još jedan šokantni događaj na domaćoj televiziji, dve prevelike zvezde, jedna koja se ložila da zna da piše i druga koju su uhvatili da pijana vozi, poznatije narodu kao Jelena Karleuša i Ana Nikolić, pojavile su se u emisiji Ognjena Amidžića, poznatijoj kao Ami G show (znate onaj što krade sve fore iz Ali G Show-a), i tamo su, nećete verovati, odlučile da se poljube – u usta! Evo sad slike:

Publika je nakon toga poludela, njih dve takođe, i sve je tako prošlo u jednom veselom raspoloženju, dve dobre drugarice razmenjuju nežnosti na televiziji. Odavno su to uradile Britni i Madona, nema ni veze. Međutim, ja ovo možda ne bih ni napisao da me druga stvar nije zainteresovala – zbog čega Jeca na glavi ima kostursku glavu? Iznad imate iz profila, evo sad jedan anfas:

WTF? Jel ovo sad neki novi trend? Jel ćemo sad nadalje da gledamo devojke kako na ulici šetaju sa mrtvačkim glavama na čelu? Jel ovo nekakav pokušaj imitacije Lady Gage? Koliko smo daleko od toga da se JK pojavi u studiju sa ženskim pomagalom na čelu? Koje se još i vrti u krug i recimo svetli raznim bojama?

Izvinjavam se zbog ovog Play na sredini, teško je uhvatiti screenshot u nezgodnim uslovima. btw, ajde samo da ne zapostavimo Anu, da se prisetimo njene izjave povezane sa hapšenjem:

“Vraćali smo se iz Požarevca gde smo snimali spot za pesmu ‘Džukelo’, a na snimanju smo se opustili i popili više nego inače, kako bi atmosfera bila opuštenija. Policija je zaustavila Marka koji je bio pod dejstvom alkohola, i napisala mu prijavu. Nakon što sam na pomalo nespretan način poručila policajcu da ga ne privodi, zajedno smo završili u stanici. Osećam se dobro i sve je u najboljem redu”.

Možete slobodno u komentarima da bacite pokoji redak oko toga šta mislite kako je zvučalo to nespretno poručivanje policajcu da ga ne privodi. Eto tako, i još samo treba da vam kažem da je “Muškarac koji mrzi žene” novi Jecin singl (kliknite ako smete), i na taj način ste, u nekoliko minuta koje ste izdvojili za čitanje ovog beep-a, u potpunosti upućeni u dešavanja na domaćoj muzičkoj sceni. Nemojte posle da bude da niste upoznati sa numerom koja će zasigurno imati milionske “pogotke” na YouTube-u kroz samo nekoliko nedelja.

To Top