Home

8 razlika između muškaraca i žena

Ko bre piše ovako glupave tekstove na ovim šatro “vodećim” sajtovima na domaćem internetu? Sajt B92 je tako pre nekoliko dana okačio članak pod nazivom “8 razlika između muškaraca i žena“. Sad, čovek tu očekuje da vidi neke razlike koje će kod njega izazvati čuđenje i iznenađenje, uzrokovati da pomisli “jao čoveče pazi stvarno” ili nešto tome slično. Na kraju krajeva, tekst tako i počinje. Kaže u uvodu:

8 razlika između muškaraca i žena
Znamo da se razlikujemo i da se prepoznajemo, ali evo i nekoliko razlika koje možda niste znali.

E sad, idu razlike:

Adamova jabučica
Opet zbog testosterona, u pubertetu im se poveća i utiče na larinks, zbog čega im je i glas dublji.

Pored toga što zasigurno svako zna šta je “larinks” na kojeg mu testosteron utiče, siguran sam da je ova informacija zaista koristila kako muškarcima, tako i ženama, da bi otkrili da muškarci imaju, a žene nemaju, adamovu jabučicu. Moving on:

Ćelavost
Nažalost, nekima počne da opada kosa u tinejdžerskom periodu, sve zahvaljujući genima. Žene se ređe susreću sa ovim problemom.

Oh … oh … wow!

Osetljivo čulo mirisa
Žene su sklone osetljivom čulu mirisa, dok muškarci ponekad ni ne osete svoje čarape nakon celog dana u cipelama. Ženama se ovo čulo pogotovo izoštri u trudnoći i periodima ovulacije, zahvaljujući estrogenu.

Na ovakvu diskriminaciju muškaraca, i to još na B92 sajtu, prosto ne mogu da ne reagujem! I moj lični favorit:

Dlakave zadnjice
Muškarci mogu izgubiti kosu, ali dlake po telu, teško, pa tako i na zadnjici. Opet zahvaljujući testosteronu.

Hvala ti, o sajte B92, što si mi skrenuo pažnju na stvari koje “MOŽDA NISTE ZNALI” a to je da muškarci imaju dlakavu zadnjicu a žene ih nemaju! Možda bi trebalo da, kao u slučaju Večeri sa Ivanom Ivanovićem, ponudim svoje novinarske usluge, ovoga puta uredništvu B92, pa evo da ponudim još nekoliko razlika između muškaraca i žena, koje “MOŽDA NISTE ZNALI”:

Žene imaju bujnije poprsje
Ma koliko se trudili i nabacivali masne naslage, najbolje što muškarci mogu da dobiju su “manboobs”, koje najčešće nisu prineti ženskim. Ženske takođe mogu da doje decu, jer dobijaju mleko nakon trudnoće, po rođenju deteta!

Muškarci imaju bradu na licu
Možda ste potpuno šokirani ovom činjenicom, ali izuzev retkih primeraka iz cirkusa, žene obično nemaju bradu na licu i ona je “rezervisana” za muškarce. To doprinosi tome da oni moraju da je briju, koristeći brijače!

Razlika “među nogama”
Nekima neverovatno, ali muškarci i žene se razlikuju i po takozvanim genitalijama. To su zapravo polni organi koji se nalaze u predelu međunožja. Muški se zove “penis” dok je ženski “vagina”.

Mogu ja još – “šok: muškarci vole fudbal, žene ne”, “nikad otkrivena istina: žene ne mogu da uriniraju stojeći!” i tako dalje.

Ispostavlja se da ima dosta zanimljivih stripova na temu žene vs muškarci, pa ću možda sutra okačiti još pokoji, sad samo ovaj:

To Top