Home

Nives + Blic = zabava miliona

Znate kako, sa Nives Celzijus nikad ne možete da omanete. Prosto uvek možete da računate na nju da popunite neki članak u novinama, imate prilog na TV-u ili nešto tome slično. Da li je izdala knjigu “U krevetu sa Kristijanom”, da li peva pesmu “Zabij mi duboko”, da li je objavila neke nove golišave fotke, tek, uvek tu ima nekog “materijala”. Tako je i sada, kada je napravila numeru “Sergio Ramos”. Pa, bacimo pogled na reči …

Znate kako, sa Nives Celzijus nikad ne možete da omanete. Prosto uvek možete da računate na nju da popunite neki članak u novinama, imate prilog na TV-u ili nešto tome slično. Da li je izdala knjigu “U krevetu sa Kristijanom”, da li peva pesmu “Zabij mi duboko”, da li je objavila neke nove golišave fotke, tek, uvek tu ima nekog “materijala”. Tako je i sada, kada je napravila numeru “Sergio Ramos”. Pa, bacimo pogled na reči … ustvari ne, pre toga, prisetimo se Nives sa samog početka karijere:

E sad idu reči pesme:

Dečko ti misliš da si odličan
dečko tvoj gard je tako komičan

Oh, wow…

Dečko ti hvališ se da probao si samo najbolje
ali ne i mene jer ja sam za najbolje.

Izgleda da napraviti rimu nije tako teško.

Možda si bundesliga, al ja sam dečko el clasico
ti nisi Sergio Ramos da bi me imao.

wait, what?

Moje tijelo govori prljavo,
govori vatreno, govori surovo
govori ah ah
moje tijelo govori želi me
ko boga gledaj me, govori ženi me
govori …….
nemaš me….

Snimaš po klubu, sve klinkice uzdišu kakav si frajer,
prilaziš mi značajno, kažes igram za Bayern
Lepotice tako si dobra, sa tobom ne bih znao šta je neverstvo
ajde dođi u Minhen da pravimo momčad za svetsko prvenstvo.

Is this for real? Ustvari, od sada pa nadalje joj zaista verujem kad kaže da je sama pisala tekstove svojih pesama.

I tako, taman kad pomislite to je to, priča sa Nives je prošla, stiže vest Blica o novom tekstu pesme, koja je nazvana “Nives Celzijus dobila opomenu od supruga”. A tekst je:

Nakon što je objavila reči svoje nove pesme “Serđio Ramos”, izgleda da je hrvatska starleta Nives Celzijus konačno prešla prag tolerancije svog supruga Dina Drpića koji ju je opomenuo zbog teksta.

– Dino me je pitao “Hoćeš li se ti ikada unormaliti i početi pjevati i pisati o normalnim stvarima”‘ – otkrila je spisateljica koja je ubrzo svog dragog uhvatila kako pevuši njene pesme.

Međutim, pošto voli da bude u centru pažnje, pevačica je onda našla drugi način kako da privuče pažnju svojim obožavaocima i na svoj profil postavila slike iz teretane dok vežba.

Podrazumeva se da je oskudno odevena, a čini se i da je vežbanje palo u drugi plan pred poziranjem, što pripadnicima jačeg pola teško da će smetati.

 Ovakvi tekstovi me instant vraćaju u osnovnu školu, pa tamo među mlađe razrede kad dobijete zadatak da napišete “Moja omiljena igračka u parku” ili “Zbog čega volim da idem kod deke”. Šta je bre ovo, kakvo je ovo novinarstvo? Nazvati nives “spisateljicom” je u najmanju ruku uvreda za “spisateljice” a kamoli spisateljice. Pa onda ide potpuno nepotrebni pasus “pošto voli da bude u centru pažnje pevačica je našla drugi način kako da privuče pažnju svojim obožavaocima” kao da tekst pesme zapravo nije ni objavljen. Zaključak teksta isto genijalan.

Ah da, evo vam i ta slika iz “teretane” što je očigledno soba u kući. I usudio bih se reći da je Nives ovde, kako ume da bude, više nego obučena:

To Top