Svakodnevica

4 zabavna načina da maksimalno iskoristite kišni dan!

Poslednjih dana kiša ne prestaje da pada. Vreme, posve neobično za ovo doba godine, u “saradnji” sa izolovanošću zbog korona virusa mnogim ljudima donosi nemir, osećaj zatočeništva, depresiju.

I iako ima onih koji u kiši zaista uživaju, veći broj ljudi je ne voli, iz ovog ili onog razloga.

Iako nekima može biti zabavno natapati se kišom i skakati po baricama, verovatno to nije najpametnije tokom pandemije. Stoga, imamo za vas nekoliko zabavnih ideja za uživanje u kiši dok ste bezbedni u zatvorenom.

Pijte vrući čaj

Kiša i vreli čaj od đumbira verovatno su najbolja kombinacija ikad! Dakle, pripremite čaj od đumbira za sebe i članove porodice, udobno se smestite na terasi i uživajte u zvvucima kiše! Odmorite mozak, zaboravite na probleme, dišite duboko i budite zahvalni na još jednom proživljenom danu!

Odvrnite muziku na najjače

Budući da se kiša često vezuje za romantiku, postoji mnoštvo pesama o kiši! Slušajte pesme poput “I love a rainy night”, “fire and rain”, “purple rain”. Kiša, u kombinaciji sa ovim pesmama odvešće vas u potpuno drugi svet! Maštajte, planirajte i uživajte!

Foto: Unsplash

Napravite piknik u zatvorenom

Iskoristite boravak u zatvorenom prostoru tako što ćete u svojoj spavaćoj sobi napraviti udobnu tvrđavu sa ćebadima i organizovati zatvoreni piknik sa omiljenim grickalicama i toplom šoljom kakaoa!

Kuvajte

Postoje neka jela koja imaju još bolji ukus tokom kišnog dana. Od ukusne paste do vrućih kiflica samo vas jedan korak deli! Budite maštoviti, pa pripremite i lagani desert! Zadovoljite sva svoja čula!

To Top