Lepota

Nikolija najavila novi album: Svakog meseca nas očekuje po jedna nova pesma!

Foto: Nikola Žakula

Pevačica Nikolija Jovanović, pored mnogobrojnih hitova, poznata je i po svom uvek jedinstvenom stilu i upečatljivim odevnim kombinacijama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ovog puta, Nikolija je zablistala u zlatnom kombinezonu i trendi belim papučama sa visokom štiklu, na matine žurci koja je organizovana u popularnom beogradskom kafiću, još jednom pokazavši da je ikona urbanog stila.

Pored atraktivne odevne kombinacije, Nikolija je na događaju izazvala veliku pažnju i zbog novog albuma, čiji izlazak je pre samo nekoliko dana najavila na svom Instagram profilu.

Popularna pevačica će svakog meseca predstavljati jednu pesmu, a prva je svetlost dana ugledala numera „Gle gle“ koja je već pobrala sve simpatije publike.

„Dugo sam se dvoumila da li da sačekam kraj godine i izbacim ceo album, ali kako mi strpljenje
nije jača strana, odlučila sam se da fanove obradujem svakog meseca sa po jednom novom
pesmom“ – izjavila je Nikolija i na mnogobrojne komplimente na račun svog izgleda i odevne
kombinacije odgovorila:

„Kao i svakoj ženi, laskaju mi komplimenti koje dobijam. Posebno kada su oni od strane predivnih žena, kakvih je večeras bilo mnogo na matineu. Privatno nosim trenerke, važni su mi komfor i udobnost, dok za događaje poput ovog rado biram neke smelije kombinacije kroz koje mogu da pokažem svoju autentičnost“.

Na matineu smo zatekli i poznatog modnog dizajnera Borisa Kargotića, čije kreacije su nosile i svetski poznate muzičke zvezde, poput Bijonse, Madone i Lejdi Gage. Kargotić nije štedeo reči kada je u pitanju Nikolijin jedinstveni stajling te večeri, posebno pohvalivši njen odabir aksesoara koji su se savršeno uklopili sa zlatnim kombinezonom koji je izdužio njenu figuru.

To Top