Home

Nemačka medicina!

Ne bre, nije o Tomici Milosavljeviću … njime se nećemo baviti.

Nemačko istraživanje sprovedeno tokom skoro godinu dana, došlo je do važnog rezultata – muškarci koji loše voze, loši su i ljubavnici, a važi i obrnuto – ko je dobar vozač, dobar je i u krevetu. Vrlo interesantno … sad ne znam, kao prvo, da li je istraživanje primenjivo i na žene, jer će se ispostaviti da onda nijedna od njih nije dobra u krevetu (ok, nemojte da se ljutite), ili je prosto cela ta formula moguća samo za muški rod? Kod žena je možda obrnuto? No, sve u svemu, ako bi se ovako nešto pročulo, možda bi se stvarno muškarci i malo bolje ponašali u vožnji. Zamislite samo scenu, negde doživite sudar, prođete ok, ali dok onako sedite u slupanim kolima devojke prolaze pored vas i smeju vam se, uz podrugljive komentare, kao na primer “sto posto je mali” ili “moj trenutni dečko se nikada nije sudario!”. Takav udar na ego bi sigurno bio produktivniji nego bilo kakve kazne, poeni, i ostali moderni načini kontrole saobraćaja i vozača u njima. Ili, svako ko se sudari i napravi prekršaj, uzmu mu se podaci, i onda se na onom ekranu u Knezu objavljuje – “Današnji loši ljubavnici su:” i onda podaci sa slikom.

btw, kako je uopšte prošao novi zakon? Znam da su se svi “trtili” kako je strava i kako ima manje sudara, međutim videh sad za prvi maj, nešto tipa 80 sudara samo u Beogradu. Bilo bi dobro da se neki novinar pozabavi, nakon godinu dana, upoređivanjem perioda pre i posle zakona, da vidimo koji su odnosi udesa tada, a koji sada, kada svi držimo upaljene farove i po danu!

E da, shvatio sam šta hoću da budem kad porastem – vozač skutera koji ne nosi kacigu, ima air max i tetovažu zmaja na listu desne noge!

To Top