Home

Duet godine – Ceca i Lil Wayne

Prilikom preturanja po vestima, naleteh slučajno na jednu veoma zanimljivu – Ceca i Lil Wayne snimaju duet! Wait … wat? Pod ogradom da je u pitanju patka, novinarska, vest kaže sledeće – Lil Wayne i Ceca snimaju duetsku numeru, što je potvrdio Filip Filipi, kanadski hiphoper srpskog porekla, koji je i komponovao numeru.

Ceca Ražnatović će otpevati odnosno “odrepovati” numeru, pored dobro poznatog američkog “hopera”. Filip je već napisao i reči, a one su na “korekturi” kod presvete Marine Tucaković, a u produkciji duetske pesme učestvovaće i Deezle, koji već radi sa Lil Wayne-om. Jedini problem je u tome što će morati da snimaju odvojeno u studiju (Ceca i Wayne, jelda), pošto je pomenuti reper jako zauzet otkad je izašao iz zatvora.

Filip takođe navodi da je pesma toliko kul da će vas naterati “da se naježite”. Nisam doduše siguran kakva će biti tema numere, ali pošto je Wayne bio u zatvoru, a bogami i Svetlana, možda će tematika biti upravo “izučavanje ćelija”. Možda govorimo i o novoj numeri za popularni “Prison Break”.

Bilo kako bilo, uz nadu da nije patka, tu duetsku numeru bih zaista želeo da poslušam, a tek što bih voleo da pogledam spot… na MTV-ju!

To Top