Home

RAID protiv trolova koji kradu čarape?

Ja vam kažem, kada bi Raid pored sredstva za ubijanje moljaca i bubašvaba napravio neki sprej protiv trolova koji kradu čarape (i to samo po jednu), ta firma bi se ubila od posla i imala najbolje prodajne razultate ikada, te zbacila Coca Colu sa prvog mesta najpoznatijeg brenda na planeti i popela se na taj tron.

Ali sad ozbiljno, ja ne znam da li postoji neki drugi način da se čovek zaštiti od ovih pošasti koje se trude da nam zagorčaju život i to baš u najgorem trenutku – kada negde žurite, otvorite fijoku, vidite čarape koje vam se dopadaju, uzmete jednu, ali druge nigde nema. Da stvar bude još gora, to mogu biti i jedine čarape (odnosno čarapa) koju trenutno imate. To je jedan od onih trenutaka kada ste potpuno bespomoćni, i ne možete da verujete da vam jedna tako banalna stvar kroji dalje dešavanje u čitavom danu. A ako nisu trolovi koji kradu čarape, onda su ili “pravi” lopovi sa čudnim fetišem, ili ukućani koji prosto vole da se zezaju sa mnom i kradu mi čarape, for the lulz.

No, bilo kako bilo, ja sam sve te rasparene čarape odvajao sa strane, kao, nekada ću im naći parnjak pa ponovo dobiti kompletan set. I stvarno, nekada se to i dogodi i bude istina, ali nažalost jednom u deset odvojenih čarapa, što će reći da sam do skoro imao brat bratu jedno četiri pune kese čarapa koje nemaju svoju levu ili desnu “bliznakinju”. A onda sam uzeo i pre nekoliko dana bacio sve te čarape, i nekako sam se osetio bolje … mogao sam ih zadržati doduše, tu su uvek i druge ideje:

Stoga, postoji nekoliko načina da razrešite ovaj problem. Ili ćete kupiti nekoliko pari čarapa, ne više od 7 koliko je dana u nedelji, i voditi o njima posebnog računa. Potrebno je da te čarape budu sa specijalnim “šarama”, svaka sa svojom, kako biste ih mogli lako pratiti i znati da li su sve na broju. Alternativa tome, ukoliko pak želite da imate više čarapa od ovog broja, jeste da jednostavno kupujete samo crne čarape, i trudite se da nemaju nikakvu šaru. Onda i kada su i “nepar”, možete ih spojiti u nekog kvazimoda kojeg niko neće ni primetiti. Eto, besplatan savet za danas!

 

To Top