Lepota

Hair trendovi koji će obeležiti 2021. godinu!

Posle apokaliptične 2020. godine, svi se nadamo da 2021. konačno donosi predah od haosa. Nakon bezbroj meseci karantina, stresa, otuđenosti, konačno je vreme da prodišemo! Ako ništa drugo, bar da promenimo frizuru koja je kod većine dama haotična! (blago rečeno)

Da li ste spremne da saznate koje frizure će obeležiti proleće i leto koje je tu, iza ćoška?

Bob frizura

Bob je klasična frizura koja postoji vekovima. I dok smo tokom godina videli razne iteracije boba, najnoviji bob zaludeće vas na prvi pogled. Iako verujete da je sve već viđeno, verujte da će ovakva promena i te kako osvežiti kako vaše lice tako i vašu ličnost. Bitna je promena, još kada je promena na bolje, ne može da ne bude primećena!

Neodoljiva piksi frizura

Kratke piksi (pixie) frizure su bezvremenske, klasične i vole ih žene svih godina. Jednostavne su za održavanje, savršeni stil za žene koje su uvek u poslu i imaju manjak slobodnog vremena, ali žele frizuru koja će uvek biti tip-top. Ove frizure mogu biti raznovrsne i mogu se prilagoditi svakom obliku lica, što je najbitnije!

Foto: instagram printscreen/kurzehaare

Paž frizura

U pitanju je još jedan popularni stil koji nikada ne izlazi iz mode. Prednost paž frizure do ramena je u tome što se može stilizovati i nositi u svim prilikama. Ovakva frizura je je hit bez obzira na to koliko godina imate, zato se ne ustručavajte da se osmelite na ovaj korak !

Zamislite sebe sa ovom frizurom, sa talasima ili možda šiškama! Pun pogodak, zar ne?

Instagram prinstcreen/stylebymizgink_

Frizure sa šiškama

Moderne frizure sa šiškama čine dame svežim i elegantnim. Osim toga, šiške vrlo lepo koriguju oval lica, što ide na ruku savremenim zrelim ženama. Ove sezone su glavni trend frizure upotpunjene šiškama i talasima! Verujte nam na reč!

Foto: Unsplash

Hrabro zakoračite ka promenama i uživajte maksimalno u svakoj!

To Top