Home

Srećna nova!

Vidim da je novi zakon o saobraćaju strava uticao na sve vozače da uopšte ne voze pijani tokom novogodišnje noći … riiite! Realno, svi oni koji su išli peške i do sada na proslave novaka, a vozači su, to su radili i pre nekoliko dana, dok oni koji su vozili, voze i nadalje.

Nisam doduše primetio puno patrola policije, što ne znači da ih nije bilo, a iskreno nisam baš ni pratio vesti da bih video kako su prošli i kakve su statistike oko proslave novaka i vožnje u alkoholisanom stanju. Tek, ono što sam ja u jednoj šetnji od sat vremena u novogodišnjoj noći mogao da vidim jeste da je bilo onih koji vole da se trkaju, da je bilo onih sa “manjim sudarima” (tipa češanje o bankinu, naslanjanje na banderu itd) a više od svega bilo je – taksista. Ne znam situaciju oko jedan, ali oko četiri je već čovek mogao da bira u koje taksi vozilo hoće da uđe.

I tako dan za danom, eto nama i 2010. godine, i sasvim sigurno negde već četvrta godina kako se redovno javljam početkom meseca sa novim opservacijama što se tiče automobilskog sveta. Nadam se da vas nisam smorio, srećna vam Nova godina i sve najbolje, i trudite se da se odmorite ove dve nedelje dok manje-više niko ne šljaka.

To Top