Home

GoogleSrbija – ili ipak ne?

Dobijem ja tako jedan fini spam pre nekoliko dana. Kaže – Google, MarketLinx d.o.o. i NekretnineSrbije.com Vam cestitaju predstojece praznike. Rek’o, u super, vidi, Google nam čestita novu godinu sa svojim partnerom “nekretnijesrbije.com”. Riiiiight … daj da ja pročitam dalje, ko zna kakve sve divne stvari mogu da pronađem u tekstu.

Google je nasem projektu dodelio najveca priznanja, Partnerski Certifikat, kao i posebnu video zahvalnicu povodom nedavne proslave 10-godisnjice postojanja Google AdWords-a, ciji smo mi bili zacetnici u Srbiji.

Uz najlepse zelje za predstojece praznike, izuzetan poslovni uspeh u 2011. godini, umesto praznicne cestitke Vam prosledjujemo pomenutu Google video-cestitku upucenu nama, koja je ustvari namenjena Vama, jer bez Vas ne bi bilo ni nas.

http://www.youtube.com/adwords10?x=ae577936ed0c4ffdae1e625bf006f9c6

Sad ja naravno postanem zainteresovan za NekretnineSrbija firmu kojoj se Google lično zahvaljuje, kliknem na link, kad ono zaista, piše tamo “custom” čestitka. Ali, imajući u vidu da su iza mene a i svih nas godine “Elf dancer”, “Ovo je čovek koji će promeniti svet” i sličnih video materijala u kojima je moguće ubaciti svoj natpis, sliku ili logo, lako sam “prozreo” ovu “posebnu video zahvalnicu”. Ukoliko želite da se i vama 2posebno zahvali Google”, dovoljno je da odete na www.youtube.com/adwords10 i eto giganta koji se zahvaljuje upravo vama, vašoj babi ili zlatnoj ribici.

Pored pomenutih vodecih portala koji su vec postali vrlo prepoznatljivi brend, trenutno najatraktivniji i daleko najambiciozniji poduhvat koji smo preduzeli, je zastupanje Google Direktnog Internet Marketinga, koji obezbedjuje PRVE SPONZORISANE POZICIJE za sve delatnosti koje zele da se nadju u vrhu rezultata pretrage na Googlu.

Opa, zastupaju Google, k’o bi rek’o.

Dodatne informacje o tome kako da se nadjete na prvoj poziciji na Googlu, mozete videti na web-stranici: GoogleSrbija.com ili GoogleSrbija.rs

Možda bi neko trebalo da kaže Googleu da imaju partnera u Srbiji sa domenom “GoogleSrbija”, za kojeg zasigurno nisu ni znali. A vi svi ostali, pamet u glavu i nemojte da nasednete na ovakve stvari – sve šta oni nude je “savetnički posao” u vezi sa pozicioniranjem reklama na Google pretraživaču, zasigurno ne sa garantovanom prvom pozicijom.

To Top