Tech

Marijana Mateus i njene avanture

Marijana Mateus … eh, eh, eh … toliko priče o samo jednoj ženi iz Vrbasa koja zapravo ništa specijalno nije ni uradila dok se nije spanđala sa Lotarom. I onda, što je još zanimljivije, raskantala se, ali ostavila prezime, jer “zvuči svetski”. Pre toga je bila sa Koletom, ali ne onim kojem se svi klanjamo, već Miodragu Kostiću Koletu, poznatom domaćem biznismenu. I naravno, Marijana je nakon toga svega sebe pronašla u ulozi modne dizajnerke, pa potom i spisateljice (vidite kako sam se lako privikao na taj novi termin). U “žižu internet javnosti” dospela je mahom zbog citata iz njene knjige, sećate se toga:

I onda je nakon toga svet bio miran povodom Marijane, ona je nešto šetala po kojekakvim gradovima, upoznavala kojekakve ljude, kao da je pa nekoga bilo briga. Kad, eto pre nekoliko dana, intervjua u televizijskoj emisiji Exkluziv koja se emituje na TV prva.

I jednostavno, u tih tri i pola minuta intervjua Marijana je uspela da se nalupetara za sve pare, pa osim ako ovo nije bio namerni PR stunt, onda mi uopšte nije jasno kako neko sebi tako nešto može da dozvoli, posebno ako je u pitanju uspešna spisateljica!

Pre svega, saznali smo da:

“Baš sam presrećna što sam bila u Hemptonsu, ne znam koliko je to uopšte poznato našoj publici? Ali eto, da kažem, Hemptonsi su najekskluzivnije, kako da kažem, letovalište i boravak (?!?) svih Njujorčana i Amerikanaca u tom delu Amerike”.

OK, pored toga što priča o Hemptonu, Marijana je istakla kako je tamo u “Hemptonsima” uspela da vidi i Paf Dedija, ali ne baš njega nego njegovu kuću i čitavo to obezbeđenje oko kuće, što je evidentno skroz bitno. Ali, onda je rekla i:

“Tamo sam imala prilike da budem s divnim ljudima, eto, i da upoznam Gvinet Paltron, koju, moram da priznam, najviše volim i cenim”.

Osim ako Gvinet Paltron nije budžetska verzija poznate glumice, nešto poput Senor Spilberga koji je Mr.Burnsu režirao film, neko bi trebalo da objasni Marijani makar kako se neka imena čitaju. Ako uspe da je to nauči pored mnogobrojnih “znači”, “mislim”, “kako da kažem” poštapalica koje je u kraćem intervjuu uspela da upotrebi preko 20 puta.

“… ja ne mogu s nikim da se družim…”

Potom je pohvalila i hranu na onoj mega žurci održanoj u Crnoj Gori pre jedno mesec dana, sećate se svi toga … nije propustila da pomene kako ona na takve baš događaje ide redovno, naravno.

“Taj neki događaj i doživljaj, mislim, za mene je uopšte bilo lepo što je to bilo negde u mojoj državi”

Tako da, uz mudre misli Marijane Mateus ostavljam vam čitav snimak tog predivnog intervjua, pa devojke mlade, možda biste ponešto mogle i da naučite od gospođe Mateus!

Marijana Mateus i njene avanture!

[addtoany]

To Top