Tech

Saveti za solo seks

Razmišljam da za ovakve stvari uvedem posebnu kategoriju, jer prosto ne znam da li je umesno da se nalaze u ovoj glavnoj. Sve u svemu, BestShopMagic je neko od izdanja BestShop-a, onog časopisa prepunog reklama kojeg kupuju žene i koji samim tim ne zna na koju stranu više zarađuje, dal’ od prodaje ili od reklama. E pa sad u tom BestShopMagicu možete pročitati nešto kao ovo:

Povuci ‘’Venerin breg’’ (mesnati deo koji ti štiti pubičnu kost) kako bi izložila klitoris, zatim ga neprekidno lagano udaraj i dodiruj kažiprstom. Čak možeš i da gledaš kako raste.

Moram priznati da nisam znao da u magazinima koji nisu jasno određeni prema godištu ovakve stvari mogu da se pišu, ali da je zabava zagarantovana prilikom čitanja, to je zasigurno. Stoga, pre svega želim da se zahvalim Disciploru Crnolimuniću na dostavljenom linku (očito je pretplaćen na ovaj ženski magazin), pa, bez daljeg odlaganja, pogledajmo šta još savetuje časopis:

1. Kao predigra solo seksu, raširi noge koliko god možeš, uzmi čistu četkicu za rumenilo (one su rađene od najfinije dlake), zatim njom lagano prelazi između usmina- tvoj klitoris će ubrzo tražiti još. Na dugačkoj čistoj svilenoj marami veži nekoliko čvorova, klekni i postavi je između nogu držeći jedan kraj ispred sebe a drugi iza. Zatim, pomeraj maramu gore dole tako da čvorovi prelaze preko klitorisa. Za dodatna uzbuđenja ljuljaj kukovima ka marami.

2. Udvostruči zadovoljstvo tako što ćeš prekriti prste lubrikantom, zatim postavi palac i kažiprst oko klitorisa i nežno ga trljaj između prstiju. Na početku laganim tempom a onda počni da ubrzavaš. U isto vreme, koristi drugu ruku da se isto tako igraš sa bradavicom i povremeno dodiruj i drugu bradavicu tako da obuhvatiš obe dojke. Taj magični trougao će nadražiti tvoje erogene zone.

3. Ako voliš da koristiš lubrikante i tvoje telo voli osećaj topline probaj da staviš tubu u činiju sa toplom vodom na par minuta a zatim testiraj lubrikant na ruci da se uveriš da nije previše vruć. Zatim stavi lubrikant na svoje intimne delove i uzdahni jer su prekriveni toplotom. — (Ovaj savet je realno accident waiting to happen, prim.ja)

4. Nakon orgazma, klitoris je jako osteljiv na direktan dodir ali to ne znači da treba da prestaneš da se igraš. Provedi neko vreme maženjem svojih usmina i vaginalnog ulaza a nakon određenog vremena počni da kružiš oko klitorisa. Nakon orgazma tvoje telo je izazovnije nego inače- očekuj sledeći orgazam ubrzo.

Ajmo sad, devojke, koliko vas je odmah potrčalo da isproba nove tehnike, a vi muškarci, koliko se vas nakon čitanja ovoga osetilo … well … specijalno? 🙂

[addtoany]

To Top