Home

Seks sa Berluskonijem

Ovaj Berluskoni se izgleda baš dobro zabavlja. Stotine afera mu ne mogu ništa, seks skandali, veze, zgodne koleginice. Skoro kao italijanska verzija Tomice, izuzev ovog dela sa seksom i svega povezanog sa tim.

I sad, pored svega toga, postoje priče da Silvio organizuje raskalašne žurke sa obaveznim delom grupnog seksa, što je naravno posebno interesantna tema.

Takozvane bunga-bunga žurke u vilama premijera Berluskonija već su postale legendarne. Scenario je uvek isti: prvo večera, zatim striptiz dvadesetak pozvanih devojaka i na kraju seks u separeu sa onom koja je premijeru posebno zapala za oko. Međutim, pohotni političar je doživeo težak udarac nakon što mu je jedna od “družbenica” ozbiljno povredila ego.

Ne može čovek da kaže da Berluskoni ne zna kako da se zabavlja.

Italijansko državno tužilaštvo je objavilo telefonski razgovor bunga-bunga devojke u kojem opisuje orgije održane u Berluskonijevoj kući 6. januara.

“Ne možeš ni da zamisliš šta on radi s tim devojkama”, priča mlada žena koju je drugarica Aris ubedila da dođe na žurku u premijerovu palatu „Arkore“ u okolini Milana jer tamo “može za jedno veče da se zaradi 5.000 evra”.

“Aris je već više puta spavala s Berluskonijem, ali je čitavu stvar opisala kao prilično stresnu jer dugo traje, a Berluskonija zadovoljava više žena istovremeno”.

Tako je bilo i one večeri kada je neimenovana devojka prisustvovala zabavi.

“Bilo nas je oko 20 devojaka, u seksi vešu i tangama su prilazile Berluskoniju i ljubile ga, a on ih je hvatao za golu zadnjicu, za grudi i intimnu zonu”, priča devojka. Nakon toga Berluskoni izabere onu koja će prespavati kod njega. “Bila sam psihički spremna za seks s njim, ali kada sam ga videla, smučilo mi se, sve mi je bilo tako odvratno. Tražila sam da me odvedu kući.”

Eto, možda neka ideja i ovim našima, kako da se oslobode stresa od posla! I za kraj naravno strip, da bude tradicija ispoštovana:

To Top