Home

Agencija “Poznate” – provedite veče sa estradnom umetnicom

Šta sve neće čovek da sazna, a sasvim slučajno, bazajući internetom. Pa tako čovek sazna da postoji agencija pod imenom “Poznate”, koja sebe opisuje ovako:

Mi vam pružamo ispunjenje snova! Upoznavanje, druženje, intimna večera, a možda i mnogo više – od vas zavisi. Naše je samo da posredujemo u vašem kontaktu sa poznatom ličnošću koju vi izaberete.

One su lepe, zgodne, inteligentne, šarmantne, zanosne, jednom rečju – one su POZNATE! Da li vam je želja da provedete Dan zaljubljenih u društvu lepotica koje svakoga dana možete videti na televiziji? Pevačice, glumice, voditeljke, sportistkinje, sve one su članice kluba “Poznate”! Neke od najvećih zvezda na prostoru bivše Jugoslavije su upravo članice našeg kluba. 18 zvezda domaće estrade je raspoloženo i spremno za druženje upravo sa vama!

Neverovatno … ko bi rekao da ovako nešto postoji kod nas, a da je u pitanju “javna” firma? OK, jasno mi je da iza kulisa postoje načini da se upoznaš sa nekim poznatim licima sa estrade, pa i da se “provedeš” po izvesnoj ceni, ali da postoji agencija koja to zaista nudi … interesting.

Agencija “Poznate” ne posreduje u pružanju seksualnih usluga, već isključivo u ostvarivanju kontakta sa poznatim ličnostima sa naše estrade.

Identitet devojaka je strogo čuvana tajna zbog njihovog statusa u javnom životu, a svaka sličnost sa drugim poznatim ličnostima je nenamerna.

Svaki novi klijent mora da prođe bezbednosnu proceduru provere(koja traje i do nekoliko nedelja), a godišnja članarina se određuje u zavisnosti od vaših želja i potreba.

OK, ovo sad već deluje kao fejk … moram malo da se presaberem kačenjem fotografije jedne ličnosti sa estrade. Pri čemu joj se unapred izvinjavam, ne znam da li je u ekipi koja se može iznajmiti, ali, kad bi bila, kapiram da bi se tražila “karta više”…

Tu se naravno priča ne završava. Da biste uopšte mogli da pristupite ovoj agenciji, i na taj način stupite u kontakt sa nekom od poznatih osoba sa estrade (ako takvih mogućnosti uopšte ima, ali uzimamo da je odgovor pozitivan) morate da prvo date 1000 evra za članstvo, što je minimalna cifra. Za one sa nešto većim prohtevima, postoje i Gold i Platinum članske kartice:

Platinum – 10.000,00 evra
Gold – 5.000,00 evra
Silver – 1.000,00 evra

Platinum kartica pruža klijentima neograniču mogućnost kontakta sa članicama našeg kluba, vip tretman na žurkama koje organizujemo jednom mesečno, neograničena mogućnost korišćenja prostorija kluba(sportski tereni,wellness centar,klub). Besplatne karte za nastupe poznatih ličnosti, pristup “backstage”-u kao i pozivnice za proslave nakon koncerata.

Gold kartica omogućava korišćenje prostorija našeg kluba u unapred dogovorenim terminima, prisustvovanje našim žurkama i koktelima, kao i ostale kartice pruža mogućnost preporuke prijatelja koji može ostvariti dodatne pogodnosti za pristup klubu.

Silver kartica je obavezna ukoliko planirate da pristupite klubu “Poznate”, ne pruža nikakve dodatne pogodnosti, osim mogućnosti da uz doplatu steknete mogućnost za druženje sa nekom od naših devojaka.

I dok razmišljate kojih je to 18 devojka trenutno dostupno putem agencije “Poznate”, o čemu ću vas pitati na kraju posta, želim da vas obavestim da divna agencija “Poznate” nudi i specijalnu ponudu za Dan Zaljubljenih!

Ukoliko želite da provedete jedan sat sa poznatom ličnošću, odete na piće ili klopu, prošetate – to će vas koštati tričavih 200 evra. Ukoliko su vam pak apetiti nešto veći, za 500 evra dobijate mogućnost da se družite sa poznatom ličnošću od 20 do 00h. To je idealno da vašu novu prijateljicu odvedete na neku žurku i predstavite je društvu, ili pak odete na film, predstavu … I naravno, za one sa najvećim prohtevima, tu je specijalna vikend ponuda koja košta 1000 evra, a za to vreme sa poznatom ličnošću možete otputovati na vikend, ili pak iskoristiti vreme da se u gradu šetate čitavu subotu i nedelju. Uz malu napomenu, doduše – ove pomenute cifre predviđene su samo kao provizija agencije “Poznate”. Na nju ne samo da ide i onih početnih (minimum) 1000 evra članstva, već i cifra unajmljivanja poznate ličnosti, koja je individualna i zavisi od poznate ličnosti do poznate ličnosti, jasno.

Sad, ja ne znam te cene, ali ajde da kažemo da je recimo 300 evra. To znači da morate prvo da date 1000 za članstvo, pa u najsoc verziji 200 evra za onih sat vremena i još 300 evra za poznatu ličnost, što znači da vas sat vremena šetanja neke pevačice ili glumice košta “samo” 1500 evra.

Konačno, za sam kraj, ide i pitanje od milion dolara … Šta mislite, ko je sve prisutan u toj listi atraktivnih ličnosti sa domaće estrade koje nudi agencija “Poznate”? Vodite računa, to ne može da bude baš svaka osoba koja vam padne napamet, iako slobodno možete da “maštate”.

Prvo, potrebno je da osoba bude dovoljno “slobodna” da na ovako nešto pristane. Dalje, potrebno je da nije baš u najvećem fokusu javnosti jer je kao takva uvek “na skeneru” fotografa i žute štampe. Treće, nemojte ni ići u ekstreme osoba koje u 99% slučajeva ne mogu ni biti na ovoj listi iz drugih razloga. Recimo, Lepa Brena i Ceca se sigurno ne nalaze u ovoj agenciji. Kada bi i bile zainteresovane za ovako nešto, sigurno to ne bi radile preko agencije. Pa onda recimo Nina Radulović, možda idealna sa strane “praćenja”, uskoro postaje majka a i deluje dovoljno “kulturno” da se ovako nečim ne bi bavila.

Sa druge strane, meni recimo Tijana Stajšić deluje kao idealna osoba za ovu agenciju. Što da ne i Olja Crnogorac … Uz rizik da me neko tuži, pomenuo bih tu i i recimo Marijanu Mićić, pa Anu Nikolić (kapiram da je ona među povoljnijima tamo), pa Marina Tadić, Sandra Afrika, pa pola nekih novih nada City Recordsa i Granda, pa onda što da ne i propale glumice BK akademije … list goes on!

Ajd da vas čujem! Pa ako nekad procuri koja je od njih bila ili je i dalje u agenciji Poznate, ko nabode, dobija od beep! bloga knjigu Marijane Mateus … uf, da, Marijana Mateus, kako sam nju zaboravio, kapiram da je među “pionirima” agencije.

To Top