Lepota

Male taje velikih majstora – trikovi za precizno izvlačenje ajlajnera!

Priznajmo da su neke od nas zaista trapave kada koriste olovku za oči. Korišćenje ajlajnera u većini slučajeva rezultira katastrofom jer naravno da nikako ne uspevamo da izvučemo te savršene dve linije koje će naglasiti naše oči!

Još kada na ulici ugledamo devojku koja je to savršeno odradila, zapitamo se šta ona to zna, a mi ne i u čemu je njena tajna?

Hajde da ne mozgamo mnogo – nije u pitanju raketna nauka, savladaćemo mi to! A kako? Uz par saveta postanite majstor izvlačenja aljajnera… Nastavite da čitate 🙂

Prvo i najvažnije, treba da prestanete da se bojite upotrebe olovke za oči. Zapravo je sjajan alat za šminkanje koji vašem trenutnom izgledu dodaje trenutni glam, čak i kada nemate ništa od šminke sem ajlajnera na licu. Samo istaknite oči i spremni ste za novi dan!

Koristite lepljivu traku

Ako ne možete da postignete pravi ugao za stvaranje krila, pokušajte da koristite lepljivu traku. Samo isecite traku od 2 cm i zalepite je na ivicu očiju pod uglom kakav biste želeli da budu krila. Koristeći obris trake, nacrtajte krilo. Zatim produžite liniju duž gornje trepavice da biste završili proces.

Foto: pinerest

Koristite visa karticu


Ukoliko ste na radnom mestu a lepljiva traka vam nije pri ruci, ne brinite. I dalje možete poboljšati izgled pomoću vaše visa kartice. Slično lepljivoj traci, držite je pod uglom na ivici očiju da biste nacrtali krilo, a zatim ga uredno izvucite ka gornjoj trepavici.

Foto: pinterest

Upotrebite kašiku

Da, dobro ste pročitali! Možete čak i kašiku da iskoristite za iscrtavanje savršene linije ajlajnera. Stavite dršku na ivicu očiju da biste nacrtali krilo, a zatim zakrivljenim delom kašike upotpunite svoj izgled na gornjim trepavicama.

Foto: pinerest


Jednom kada usavršite ove jednostavne trikove, moćićete i bez ovih pomoćnih sredstava izvući savršenu i besprekornu liniju! Vežbom do savršenstva, znate i sami!

To Top