Home

Spomenka Stojanka Sandrina Bogunović Vagner, ukratko – carica

Medijima zaista nije bilo potrebno puno vremena da skapiraju ko je mastermind iza čitave prevere u Katarina Rebrača fondu, a to je divna jedna gospoja, kad gledate slike, Spomenka Stojanka Sandrina Bogunović Vagner. Ispostavlja se da sve više i više stvari isplivava na videlo, ali mene i dalje zanima – šta radi ta policija? Mislim, zar ne bi trebalo makar neka osnovna provera da postoji, posebno za te firme koje se baziraju na dobrotvornom radu? Pa onda pogledju, pa skapiraju da je recimo skupština opštine Kikinda uplatila Sandrini 15.000 evra da pokrene obuku i pospeši izvoz domaćih ručnih proizvoda u SAD. Ova to nikad nije uradila, a ovi su nju tužili. I sad, ona je i dalje dobila mogućnost da osnuje firmu za “kreativno domaćinstvo” i da se bavi poslom.

Pa da ne pričamo da je imala prevare u trgovini sa umetničkim delima, da je pobegla sa slikama, da je uhapšena i deportovana u Srbiju, da je iznajmila stan za atelje u kojem je zapravo prodavala odeću i donji veš, a da nije htela da izađe iz stana kada se gazdarica pobunila tj. probala da je izbaci. Izbila je frka, opet je došla policija, ali je to i dalje nije sprečilo da obavlja delatnost.

A pravi hit – pravi hit je to što je sada, nakon najnovijih hapšenja, odlučila da promeni iskaz policiji i da svali celu krivicu na ćerku, Katarinu Rebraču. Siguran sam da to neće dobro uticati na njihove međusobne odnose, ali srećom pa tužioci nisu poverovali (a stvarno bi trebalo da su specijalno ograničeni da bi posle svih priča u to poverovali), pa je Spomenka Sandrina Vagner ipak ostala u pritvoru.

To Top