Home

Cosmopolitan je najbolji muški časopis

… ne, ozbiljan sam. Toliko zabavnih stvari u samo jednom časopisu, da se čovek prosto zapita kako je moguće da nije najprodavaniji među muškom populacijom. Ako mene pitate šta ja radim sa Kozmoom, u pitanju je profesionalni poziv i obaveza! Da, ništa nastrano, ništa gledam-ženske-preparate-za-kožu-i-depilaciju-i-biram-koji-ću-da-kupim, ništa tog tipa!

Evo recimo, naslovne strane:
1. Svemir će biti mali kada saznate seksi listu
2. Istina o seksu za jednu noć
3. Novi modeli “brazilke” – Izaberite i isecite onaj po svojoj meri

Onda okrenete sadržaj, i evo šta kaže:
– 11 razloga da ne nosige gaćice

Onda još malo vrtite, rubrika – On od A do Ž. Neki momak u gaćama, bez ičega, i ima neke strelice koje ukazuju da određene delove tela, i tu piše:
– Primamljivi trbušnjaci – Pakovanje od šest komada je u redu, ali izdefinisanih osam pločica je ono pravo
–  Obline kao isklesane – Ne možemo da izdržimo, a da pogled ne uputimo “tamo dole”, kada je tu savršen putokaz u obliku slova V
–  Čvrsta guza – Ne možete je uvek videti, ali znate da je tamo
– Paket koji se ističe (ne moram da vam govorim gde je upućena strelica) – Čvrst je, besprekoran i tako masivan, malo mu fali da eksplodira iz njegovih gaćica – to je stvar od koje se stvaraju snovi.

E sad, “sećate se” naslovne strane i “nove brazilke”? E pa ono “odaberite i isecite po svojoj želji” – se zaista događa unutra! U stilu “obucite cicu”, na jednoj strani imate četiri “modle” odnosno šablona za bikini liniju. Jedan je “ljubavni trougao” drugi “medeno srce” treći “zabava je tamo” (u obliku strelice naravno) i četvrti “ravno kao pista”. Postoje tu i dodatni komentari tipa “Budite nevaljali navigator. Destinacija – dole južno” Sad, meni nije jasno samo šta sa ovim treba da se radi, pošto je u pitanju papir najobičniji. I ako ga isečete, onda ga šta, postavite na “mesto” i zalepite? Ili stavite selotejp? Pa onda oko toga se brijete? Ili pak sa tom modlom idete u salon i kažete – evo ovako hoću da izgledam “tamo dole”.

Onda naravno dolazi deo sa pitanjima čitateljki:
– Kako se dopasti muškarcu, kada se ni sama sebi ne sviđam?
– Imam dečka i imamo seksualne odnose. On mi je prvi. Ali imam jedan problem, ne mogu da svršim, probali smo razne poze i prosto ne ide…
– Penis mog dečka je blago zakrivljen. Da li je to normalno?

I onda pred kraj časopisa, dolazi predlog knjiga koje treba pročitati. Već pogađate:
– Rođena za šoping, Karmen Rid
– Služavke, Ketrin Stoket

I neka to za ovaj put bude to. Meni je bilo teško, ali sam zbog svih vas drugih odlučio da podnesem tu žrtvu i upustim se u čitanje Kozmoa. Sada odoh da pogledam maraton snimak mečeva Svetskog prvenstva u fudbalu, da se povratim. Što je nacrnje, i to će me smoriti, ali će uspostaviti unutrašnju ravnotežu!

To Top