Home

Željkova “bentli” grofica je zapravo njegova majka?

Znam, mnogi će reći da je ovo pravi “estradni” blog, ali ne mogu da pređem preko činjenice da neko pokušava da na tako jeftin način provuče priču o čudesnoj grofici i poklonjenom Bentliju Željku Mitroviću, vlasniku Pinka. Već sam pisao o tome kako mi je tu nešto sumnjivo, ali sam ujedno mislio da će se tu priča završiti i da više nećemo voditi računa o Žeksu. Međutim, danas se u novinama pojavio novi info o čitavom slučaju, kojeg naravno prate i internet izdanja. Pod naslovom – “Mitrović: Na rastanku sa groficom je bilo veoma dirljivo“, Puls (Blic izdanje) donosi priču o Željku uz uvod sledećeg sadržaja:

Predsednik “Pink Media Group” Željko Mitrović je napustio bolnicu “Malteser St. Franziskus” u nemačkom gradu Flensburgu, a juče ga je iz klinike ispratila grofica Liza koja mu je nedavno poklonila “bentlija”.

Još jednom u tekstu se pominje kako je Željko bio ljubitelj svih u bolnici, i pored toga što sam mu jasno naglasio da zapravo vole njegove pare (ne sluša me čovek), kao i da ga je ispratila frau Liza. Onda ispod toga ide sledeća slika:

Da li je ovo frau Liza, za koju smo se svi pitali kako izgleda? Imajući u vidu kakav je naziv teksta, kako isti “teče” i koliko je puta pominje, uz pritom izgled starije gospođe, nema sumnje da je to Liza. Evo i kako izgleda originalan članak (kliknite za uvećanje):

Sam članak najavljen je ovako na sajtu, sa krupnom slikom grofice Lize:

I taj tekst sad ide dalje, ne zanima nas on preterano, Željko kaže kako je vodio konferensing iz bolničke sobe sa menadžmentom firme, kako je iznajmio vilu blizu bolnice da može da ide na preglede, kako će u vilu preneti mali muzički studio i bas gitaru, tralala. Znatno “opasniji” slučaj dogodio se u štampanom Blic-u odnosno njegovom internet izdanju, jer ipak govorimo o “ozbiljnim” dnevnim novinama. Tu prvo, na sajtu, imamo ovakvu sliku:

Onda naravno ide sam tekst, koji je veoma sličan kao onaj u Pulsu. Tu su sledeće rečenice:

Na izlasku iz bolnice brojno osoblje i pacijenti izašli su da se pozdrave s njim, a među njima je bila i grofica Liza koja je u znak zahvalnosti za prijateljstvo Željku Mitroviću poklonila skupoceni automobil “bentli”.

Groficin “bentli” sam ovih dana testirao i vozio se autoputem pored mora od Flensburga do Hamburga. Ovo je zaista lep deo Nemačke, gde mi klima trenutno veoma odgovara, iako je hladno.

Sad ide ključni screenshot, odnosno prikaz članka sa Blic sajta. Ponovo je tu ista ona fotografija i iz Pulsa i iz hedera Blic sajta, a to sve izgleda ovako (opet klik za uvećanje):

E sad ide ključni deo, zbog kojeg bildujem suspens kroz pet identičnih fotografija Željka Mitrovića koji se “samo-fotografiše” u stilu klinki sa Facebook-a. Pogledajmo ovu sliku malo krupnije:

Wait … what? Mitrović u bolnici SA MAJKOM?! Sve ove slike koje su do sada okačene po medijima zapravo nisu fotografije Željka Mitrovića sa groficom Lizom od koje je dobio skupoceni Bentli, već su to fotografije koje je napravio sa sopstvenom majkom? Koja eto, igrom slučaja, deluje da bi po opisu zaista mogla biti pomenuta frau Liza… Pa jel se to neko zaje*ava sa nama, da izvinete na izrazu? Mislite da ovaj “scam” nije uspeo?

Ako pogledate komentare na Blic-ovu vest, primetićete da niko nije iskomentarisao da je u pitanju Željkova majka. Još možda i važnije od toga, jedan od redovnih čitalaca beep-a koji deli teoriju da je frau Liza zapravo nepostojeća osoba kontaktirao me je sa pitanjem da li je slika “Lize” fotošopovana odnosno da li je ona dodata na Željkovu fotku, pritom mi poslavši identičan link sa Blic sajta. Za tog čitaoca slobodno mogu reći da je nadprosečno inteligentan ako uzmemo uzorak živalja u Srbiji, koji još pritom deli mišljenje da je nameštaljka, pa ako me je on to pitao, pa šta onda dalje da pričamo? Ako mislite da većina nije odreagovala sa “Ah, pa evo je slika te ljupke grofice, eto, ona ipak postoji” grdno se varate.

I dalje doduše ne mogu da dokučim zašto ovako nešto odgovara Željku tj. na koji način će on da provuče Bentli-Liza priču i tako profitira, osim kao pokriće za otkaze koje je razdelio u Pinku zbog krize (koju je nazvao “trovanjem” a ove što su tehnološki višak svojim “ubicama” akcentovano kao kad to izgovara Vuk Drašković). Mada, ne znam da li se sećate krivične prijave protiv njegovih “trovača”, toga da će odmah kad dobije rezultate analize krvi iste ponuditi javnosti na uvid, na to smo izgleda svi zaboravili. Šta bi sa onim privedenim, onima kojima je zabranjen ulaz u Pink, sistematskom ubacivanju otrova u hranu u proteklih x meseci?

Željko, Željko, masni su ti zubi!

To Top