Home

Ana Nikolić – mombril!

Sećate se sigurno te divne reči kojima smo svi mi častili onog drugog kada nam ponestane “pravih” naziva poput – debil, bolid, budala… onda na scenu stupa “mombril“, kao najteži oblik klinički dokazanog poremećaja, ili smo barem tako svi kao klinci mislili, i tada prestaje dalja komparacija i vređanje, jer se stiglo do kraja. Nešto kao kada kažete “ti si glup beskonačno” a neko kaže “a ti si beskonačno plus dva” a ovaj prvi pak odgovori “ti si onda beskonačno plus beskonačno”. E pa, Ana Nikolić je mombril. Why? Read on.

Imam problem da se setim šta je u domenu muzike Ana uspela da postigne u proteklih x godina, i jedino čega se sećam jeste ona pesma “Hoću da te gledam dok se ljubiš sa njom, da shvatim šta mi fali u krevetu mom”, što je negde sa početka njene karijere, i one druge, što sad ne znam tačno kako ide, ali je to pevala na Beoviziji. I onda, prirodno, kad nema muzike tj. neke dobre pesme, udarila Ana po skandalima da joj ne manjka broj novinskih članaka. Ako hoćete da se uhvatite za ovo “dobre” pesme i “postigla u domenu muzike” mogu samo da vam kažem da se ovde nećemo baviti muzičkim ukusima. Ako ima slušalaca, to je dovoljno.

Pa se onda sa nekim likom spanđala pa sa njim razišla, pa onda sa nekim drugim, no ni to nije dugo trajalo, pa je onda usvojila malog japanca kao žrtvu cunamija, međutim ispostavlja se da je u pitanju neki kinez iz bloka 70. Sad se više sa njim ne slika, kaže “na sigurnom je”, ali baš me zanima da li će se ikad više pojaviti sa njim ispred tv kamera. Verujem da više ne zna ni kako se zove. Pa onda se setimo da je tužila RTS jer su je nepravedno izbacili iz finala Beovizije tamo neke godine. Onda su rekli da je greška, pa je vratili u finale, ona nije htela da peva i onda je tužila RTS jer je oštećena! E i onda zbog tog suđenja, našla se ona u Prvom opštinskom sudu na “pretresu”. A evo kako je izgledala:

 

I onda je tu Ana izjavila kako se ona obukla upravo kako ona doživljava sud, i kako ustvari to nije mini suknja već su u pitanju pantalone. Naravno, niko je nije zaustavio na ulazu, sve je prošlo “najnormalnije”. Ajde što je niko nije zaustavio na ulazu, nego kako je je ovo prošlo “ispod radara” sudiji? I sad, iskreno, nisam siguran da me više briga za to što je Ana Nikolić, kako smo konstatovali, mombril, već me više pogađa to što sve druge obezbeđenje suda tera napolje čak i kad dođu u sandalama na 40 stepeni, a ne daj Bože da se usude i da dođu u 3/4 pantalonama, bermudama itd. Pa onda jadni ljudi koji su morali da idu prevozom na +40 u sred jula ili avgusta ispred suda menjaju obuću, tipa, da muž ženi svoje cipele da ona može da uđe i preda ili overi nešto dok on čega ispred i kuva se itd. Da ne govorimo što su skoro i kratke majice pa zabranjenje, ukoliko rukav ne ide do lakta, ne smeju da se vide prsti na nogama u bilo kom obliku etc.

Stoga, predlog za sve koji ne podnose dobro vrućinu a moraju u sud – slobodno uzmite i ištampajte ove slike, ili ukoliko imate noviji mobilni skinite čitav klip kako Ana ulazi u sudnicu odevena u gaće, i lepo kad vas neko naredni put zaustavi vi mu taj snimak odnosno fotografije pokažite, pa da vidimo reakciju.

A mene u međuvremenu skroz interesuje kako će proći ova tužba!

 

To Top