Lepota

Aktuelni modni trendovi – šta vas očekuje u 2021. godini!

Najaktuelniji modni trendovi su oni koji se lako nose, ali i dalje izgledaju kao da ste se trudili mnogo i smišljali kombinacije dovoljno dugo kako biste “oduvali” sve prisutne. Dakle, najbitnije je da vama bude udobno.

Iako stvaranje modnih trendova kreće upravo sa modnih pista, znajte da veći uticaj imaju društvene mreže, ulični stil kao i poznate ličnosti koje najčešće “forsiraju” ono što je kul, in i aktuelno… Na vama je samo da u moru svih tih komada izaberete one koji vam najviše odgovaraju i koji zapravo opisuju vas i vašu ličnost. Sve što biste izabrali a da nije u skladu sa vama, znajte da je odmah osuđeno na propast.

Da li ste raspoloženi da saznate koji vas to modni trendovi očekuju u 2021.godini?

Kardigani

Ovaj trend pokrenut je među vrhunskim brendovima, naravno da je Zara morala da ga uvrsti. I ne, ne zavaravajte se da kardigan možete nositi samo na pantalone… Oni jednako simpatično idu i na trenerke, farmerke ali se savršeno kombinuju i sa midi suknjama. Ušuškanost je uvek poželjna, a sa kardiganom je imate sigurno!

Foto: unsplash

Čizme inspirisane gumenim i traktorskim čizmama

Čini se da mnogi svetski dizajneri, kao i lanci poznatih brendova ovaj model čizama kuju u zvezde. Pomama za njima naglo je porasla na jesen 2020. godine, a mnogi modni znalci tvrde da će ovaj model, kako ih oni nazivaju, traktorskih čizama doživeti vrhunac tokom ove godine.

Foto: unsplash

Karakteriše ih gotovo komično zaobljen vrh i debeli, robusni đon… Mnoge dame ih nose ispod duge haljine, suknje ali i u kombinaciji sa helankama, pa čak i trenerkama. Da li smatrate da je pametno ulagati u njih? Kako se vama čini ovaj model?

Trenerke u raznim bojama


Malo je odevnih predmeta koji mogu zameniti vaš omiljeni par starih, izlizanih i sivih trenerki, ali, ove godine vas očekuje trend kojem se mnoge devojke ali i žene raduju – trenerke u raznim, pastelnim bojama kucaju na vrata!

Foto: isntagram/fashiers

U ovom slučaju, udobnost je na prvom mestu, nakon čega sledi odmor za oči! Sve te divne i vesele boje mogu da krase vaš garderober! Mi biramo njih za omiljeni komad 2021.godine!

Karirane košulje-jakne


Dugačke karirane “balonere“ – hibrid košulje i jakne – među trenutnim su modnim trendovima koji se mogu nositi bilo gde i bilo kada. Teže od flanelske košulje, ali ne i glomaznije od kaputa, savršene su kada poželite da se doterate, ali i da ponesete opušten komad garderobe.

Foto: instagram/alittlebitluxe_

Ovaj komad garderobe odličan je i zato što može da se kombinuje sa većinom stvari koju imate u garderoberu!

Tigrasti print ne odustaje

Bilo da ste ljubitelj animal printa, ili ne, spremite se i ove godine očekujte da vidite tigrasti dezen na svakom koraku. Tigraste pruge pojavljuvaće se svuda – na džemperima, kaputima, bluzicama i haljinama… Hej, pa čak i na duksevima!

Foto: instagram/the300block

Neke će, sigurni smo, zaboleti glava, dok će drugi uživati u ovom modnom trendu…

Duksevi ispod blejzera

Izaberite omiljeni i udobni duks i spojite ga sa blejzerom – eto vam idealne kombinacije za kafu, šetnju, pa čak i poslovni sastanak!

Foto: instagram/azania_world

Neki bi rekli da je spojeno nespojivo, a mi se ne bismo složili sa njima! Ovo je super kombinacija koja može ostaviti odličan utisak, ukoliko se lepo iskombinuje!

To Top