Lepota

Tretmani lepote za kojima su žene poludele

Mackalice, kremice, hidratacija, održavanje kože, kose, noktiju… Uh, spisak je dugačak, vremena je malo! A žena ko žena, ne zna šta bi pre odradila od tretmana!

Podržavamo u potpunosti, jer, naravno da želimo da budemo lepe sebi! I zato smo uvek za svaki vid tretmana, kako nehiruških, tako i hiruških (ali samo onih koji su sa merom urađeni)!

Bjuti stručnjaci kažu da zaboravimo na tradicionalne tretmane za lice – umesto njih, na tronu su neki od slećih:

Primena šećera veća nego ikada – “šećerenje”

Koristeći kombinaciju šećera i vode, ovaj tretman nudi prirodniju alternativu tradicionalnom depiliranju voskom. Kao jedna od najbrže rastućih opcija depilacija, popularnost ove metode je u prošloj godini porasla za vrtoglavih 91%. Većina salona počela je da koristi depilaciju šećernom pastom, na oduševljenje svih korisnica, a rezultati su i više nego odlični!

Podizanje trepavica


Poput trajnog sredstva za vaše trepavice, ovaj novi tretman pravi oblik vaših prirodnih trepavica pomoću hemijskog rastvora. Dodaje volumen, uvija ih i produžava bez ikakvog korišćenja lepka. A znate li koji je najbolji deo? To što kozmetičar može prilagoditi volumen ioblik trepavica prema vašem licu – tako da će vaše trepavice izgledati prirodno.

Rezultati mogu trajati najmanje osam nedelja! Dakle, osam nedelja ste mirne. Na maskaru ćete sigurno zaboraviti!

Foto: unsplash

Dermaplaning

Dermaplaning je jedan od najtraženijih tretmana u 2020. godini i lako je uvideti zašto. Tretman uključuje hirurški skalpel koji nežno struže mrtve ćelije sa površine kože. Ne samo da pomaže boljoj apsorpciji vaših proizvoda, već vam daje i glađu, svetliju put.

Laminacija obrva

Da li ste u rebusu? Pitate se “Šta je sad laminacija obrva”? I mi smo imali istu reakciju kada smo prvi put čuli za ovaj termin, a onda smo shvatili da je u pitanju odličan i neinvanzivan tretman koji daje novi i osvežavajući izgled obrva.

Naime, najnovija alternativa mikro noževima obećava pune, zalizane obrve sa sjajem koji traje nedeljama. Takođe je manje invazivan i pristupačniji je.

Foto: unsplash

Prosto rečeno, laminiranje obrva vaše neposlušne dlačice proređuje i zaglađuje, podižući ih u vertikalnijem smeru. Obrve će vam se oblikovati jer će dlačice stajati u željenom položaju. Laminacija obra se radi uz pomoć supstance, koja se nanosi na obrve, zahvaljujući kojoj dlačice obrva postaju zdravije, poslušnije, lepše i pravilnijeg oblika. Procedura se obavlja u tri različite faze i prosečno trajanje tretmana laminacije obrva je sat vremena.

Da li ste spremne da zablistate u ovoj godini? Verujemo da jeste!

To Top