Doručak u Beogradu

Diavolino – od 08h

Diavolino – Fitness, Gurman & Organic nudi neke neobične kombinacije za doručak, sve to od 08h ujutru.

Ovaj blog post je deo serijala “Doručak u Beogradu“. Pogledajte i sve druge postove na tu temu u celoj kategoriji.

Brzi info:

  • Doručak od: 08h do 12h (i vikendom)
  • Cene: od 300 do 500 din
  • Adresa: Novopazarska 52
  • Odvojeni nepušački deo: ne

Diavolino je relativno skoro otvoren lokal u okviru relativno skoro renoviranog “trga” na tromeđi Novopazarske, Vojvode Dragomira i Topolske ulice na Vračaru. Ovo je ujedno i trg na kojem je snimano nekoliko scena iz popularnog domaćeg filma “Južni Vetar”, pa eto idealne prilike da posetite lokaciju snimanja – pravi mali “holivudski doživljaj”.

Ime dobija dozu neobičnog kada se pogleda slogan – GURMAN & FITNESS & ORGANIC HOUSE, pa nije baš najjasnije kako je do takve kombinacije došlo.

Pa ipak, upravo taj “slogan” dovodi do toga da Diavolino u ponudi ima neke ne tačno često viđene kombinacije za Beogradska mesta:

Jun 2018

Kao što možete da vidite, Fit omlet, Organic kačamak a tu je i porridge (nije na ovom spisku) samo su neke od stvari koje možete da pojedete i na pravi način počnete svoj dan. Vodite računa i da je slogan pomalo zbunjujući jer mimo njega i nekoliko organskih i fit jela, Diavolino zapravo izgleda i nudi sve što i drugi restorani i kafići sličnog tipa.

Usluga je relativno brza, ambijent unutra korektan a spoljna bašta izuzetno prijatna tokom leta. U ranim satima za vreme doručka nema toliko ljudi, pa činjenica da nema dela za nepušače ne smeta toliko, ali bi bilo dobro da je uvedena.

FIT omlet (c) Beep.rs

Takođe, iako ne piše na meniju koji smo linkovali iznad, uz FIT omlet ide i pečena ljuta paprika, prikazana na slici, što je zanimljiv dodatak.

Količinski omlet zadovoljava potrebe čak i onih koji su prirodno ujutru nešto ješniji i na retko kom mestu sam video obimnije porcije, osim na onim koje nude švedski sto 🙂

Piće

Što se tiče pića i prateće ponude, zeleni čaj je “pravi” odnosno dobija se infuzijom listova čaja i nije “iz kesice”.

Ocena: 8.5/10 i preporuka za dolazak!

Ocena restorana dodeljena na bazi posete iz oktobra 2018. Revidiranje ocene obavljamo ne pre 6 meseci od prethodnog ocenjivanja.

(c) Diavolino website
Porridge je takođe u ponudi (c) Beep
To Top