Nepusacki lokali

Cafe & Factory – Katanićeva

Cafe & Factory u Katanićevoj ima potpuno odvojen deo za nepušače u podrumu.

Ovaj tekst deo je cele sekcije “Lokali bez dima” odnosno “Nepušački lokali” koji obrađuje mesta u Beogradu u kojima je kompletno zabranjeno pušenje ili u kojima postoji jasna fizička podela na pušački i nepušački deo. Sve članke ove tematike pogledajte u LISTI.

Cafe & Factory ima čak dva lokala u Katanićevoj, mada se jedan, stariji, vodi pod ulicom Svetog Save. Noviji, sada već ne toliko nov, u Katanićevoj, poseduje u potpunosti odvojeni deo za nepušače koji se nalazi u podrumu i za koji malo ljudi zna.

Brzi info:

  • Konfiguracija: U potpunosti odvojeni deo za nepušače
  • Broj mesta: 5-6 stolova i veliki središnji sto sa 10ak mesta
  • Gužva: ne
  • Adresa: Katanićeva 22, Beograd
  • Radno vreme: 8 do 23h
  • Internet: ne baš dobar
(c) Cafe & Factory Facebook

Gužva

Prednost prostora, možda iz razloga slabog poznavanja da podrum i ovaj prostor zapravo postoji leži u tome što skoro nikada nema gužve i što ćete zasigurno ovde naći mesto za sebe i svoje prijatelje. Iako do nepušačkog dela morate proći kroz onaj za pušače, fizička izdvojenost delova dovoljna je da se dim ne oseća niti dopire do tog dela.

Usluga

Što se enterijera tiče, urađen je u prepoznatljivom Cafe & Factory maniru i izuzetno je prijatan. Visoki središnji sto omogućava rad za računarom, ali vodite računa da u podrumu nemaju sve mobilne mreže signal.

Usluga je relativno brza za poručivanje ali nemojte očekivati da će konobari doći “sami od sebe” pa za plaćanje najbolje da se obratite po odlasku.

Problemi

Još jedan mali problem može biti i činjenica da podrumski prostor izgleda nema baš najbolje grejanje, pa u zimskom periodu ima trenutaka kada može biti trunku hladnije nego što bi trebalo.

Mapa

To Top